Görüş Bildir
Haberler
Çağatay Ulusoy Hangi Reyting Rekortmeni Diziyi Reddetti?

Çağatay Ulusoy Hangi Reyting Rekortmeni Diziyi Reddetti?

GNS
20.10.2021 - 00:03

Kanal D’nin rekor üstüne rekor kıran Yargı dizisinin kastı kurulurken ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’a teklif gittiği, fakat oyuncunun bunu reddettiği öğrenildi. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı yeni dizi Yargı, izleyicileri ekran başına toplayarak reyting rekorları kırıyor. Dram konulu yapım Sema Ergenekon’un kaleminden çıkıyor. Sosyal medyada da sıkça bahsedilen ve gündem olan dizi için kendisine gelen teklifi Ulusoy neden reddetti? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son 2017 yılında İçerde dizisiyle televizyon ekranlarında gördüğümüz sonrasında dijital platformlarda internet dizileriyle karşımıza gelen yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy kendisine gelen teklifi reddederek ekranlardan yine uzak kalmayı tercih etti. Netflix’in Hakan Muhafız dizisi ve yine aynı platformun Kağıttan Hayatlar filminden sonra, yine bir online medya üreticisi BluTv’de Yeşilçam işiyle izleyici karşısına çıkan Çağatay Ulusoy’un teklifi reddetmesinin sebebi…

Tek Sezonluk Çalışmak İstemiyor

Tek Sezonluk Çalışmak İstemiyor

Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünü Pınar Deniz'le paylaştığı 'Yargı' dizisinde oynaması için ilk teklifin Çağatay Ulusoy'a gittiği ortaya çıktı. Dijital bir platformda yayınlanan 'Yeşilçam' adlı yapımda yer alan Ulusoy'un, projenin tek sezonluk olmasından dolayı teklife sıcak bakmayarak reddettiği iddia edildi.

Yargı Dizisi Konusu Nedir?

Yargı Dizisi Konusu Nedir?

Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, hayatta bağlı olduğu değerleri sorgulatacak bir olayla karşı karşıya kalacak. Bu sebeple Ceylin’le yollarının kesişmesi, ikiliyi dönülmez bir sürece sokacak. Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin’in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Eğer başrol içinse isâbet olmuş, Urgancıoğlu daha bi' yakışmış; Ulusoy'da hâlen o "mahâllenin bıçkın delikanlısı" imajı duruyor maalesef..

Rabia Akkurt

İyi ki Kaan kabul etmiş. Ilgaz rolünde ondan başkasını düşünemiyorum.

Sezen Köse

bunuda yapmayı versin