Görüş Bildir
Haberler
Hava Sıcaklığı Artmaya Devam Ediyor

Hava Sıcaklığı Artmaya Devam Ediyor

Onedio Medya
08.03.2016 - 08:29

Perşembe gününe kadar artmaya devam edecek olan hava sıcaklıklığının mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği, ancak perşembe günü batıdan başlayarak ülke genelinde azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, zamanla Trakya'nın çok bulutlu, bugün öğle saatleri ile gece saatlerinde Edirne çevreleri hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimler ile Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi ekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, Doğu Akdeniz ile zamanla Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyıları ile Doğu Akdeniz'de yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Trakya'nın çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatleri ile gece saatlerinde Edirne çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın, Çanakkale çevrelerinde güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı bulutlu 21

İSTANBUL Parçalı bulutlu 19

KIRKLARELİ Parçalı zamanla çok bulutlu 18

KOCAELİ Parçalı bulutlu 21

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın, bölgenin kıyı kesimlerinde güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 19

AYDIN Az bulutlu ve açık 23

DENİZLİ Parçalı ve az bulutlu 21

İZMİR Az bulutlu ve açık 21

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın, bölgenin doğusunda kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 24

ANTALYA Az bulutlu ve açık 21

ISPARTA Az bulutlu ve açık 16

OSMANİYE Az bulutlu ve açık 25

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 18

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 18

KAYSERİ Az bulutlu ve açık 18

KONYA Az bulutlu ve açık 20

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık 20

KARABÜK  Az bulutlu ve açık 26

SİNOP Az bulutlu ve açık 17

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri ile Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ARTVİN Az bulutlu ve açık 20

SAMSUN Az bulutlu ve açık 19

TOKAT Az bulutlu ve açık 20

TRABZON Az bulutlu ve açık 15

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 16

ERZURUM  Az bulutlu ve açık 8

TUNCELİ Az bulutlu ve açık 15

VAN Az bulutlu ve açık 9

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 18

BATMAN Az bulutlu ve açık 19

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 19

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 18

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer pus ve sisli, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde batısı güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde doğusu güneydoğudan 5 (40 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan , akşam saatlerine kadar batısı güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde batısı 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, sabah saatlerinde 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, sis anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Kuzey Ege açıkları sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, öğle saatlerinde kuzeyi güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde açıkları 4 ila 6 (30-50 km/sa), Güney Ege'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde açıkları 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, sabah saatlerinde açıkları 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi, sis anında zayıf.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın