Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Müjdeli Haber

Beşiktaş'a Müjdeli Haber

Fatih
24.02.2014 - 20:10 Son Güncelleme: 24.02.2014 - 20:22

Beşiktaş'a Müjdeli Haber

Galatasaray derbisini kaybederek zirve yarışında yara alan Beşiktaş bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Fernandes'in 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması Oğuzhan'ın durumunun da belirsiz olması nedeniyle sıkıntıya giren Bilic'in tesellisi İse jermaine Jones'un oynayacak duruma gelmesi.

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Schalke'den transfer ettiği Jermaine Jones, siyah beyazlı formayı ilk kez giymeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic, ligin 23. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları mücadelenin 18 kişilik kadrosuna Birleşik Amerikalı futbolcuyu dahil edecek.

Jones, devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'ta antrenmanlara çıkmaya başlamış ancak sol kasığından sakatlanarak yaklaşık 20 günlük bir tedavi süreci geçirmişti. 1 hafta önce sakatlığı düzelen Jones, Galatasaray derbisi öncesi hazır durumda olmasına rağmen yabancı futbolcu sınırlaması nedeniyle müsabakanın kadrosunda yer bulamamıştı.

FERNANDES'İN YERİNE KADRODA

Derdide sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan Manuel Fernandes'in yokluğunda Hırvat teknik adam 28 Şubat'ta oynanacak Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna Jones'u dahil edecek.

İLK 11 OĞUZHAN’A BAĞLI

Derbide sakatlık yaşayan Oğuzhan'ın maç gününe kadar hazır hale gelmemesi durumunda ilk 11'de şans bulacak olan Birleşik Amerikalı futbolcu, Veli ve Atiba ile birlikte orta sahanın merkezinde görev yapacak. Oğuzhan'ın tedavisinin Antalyaspor maçı öncesi tamamlanması halinde ise Jones'un mücadeleye yedek kulubesinde başlaması ve ikinci yarı oyuna dahil olması bekleniyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta Antalya Hazırlıkları

Süper Lig'in 23. haftasında Antalyasporla karşılaşacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 28 Şubat Cuma günü sahasında Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, siyah-beyazlı futbolcuların ilk bölümde salonda çalıştığı bildirildi. 50 dakika boyunca değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışması gerçekleştiren oyuncuların, daha sonra sahada koşu, 5′e 2 çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaparak, günü tamamladığı kaydedildi.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, dinlenen Cenk Gönen, tedavilerine devam edilen Hugo Almeida, Manuel Fernandes, MR’ı çekilecek Gökhan Töre ile dün yapılan idmanda sol üst baldırında aldığı darbe sonucu ödem oluşan Filip Holosko’nun katılmadığı belirtildi.

Oğuzhan Özyakup, Dany Nounkeu, Olcay Şahan’ın tedavileri sonrası bireysel çalışma yaptığı, Tolga Zengin ve Necip Uysal’ın ise takımla çalıştığı aktarıldı.

Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/24/besikta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın