Görüş Bildir
Haberler
Arsa Yatırımı nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli

Arsa Yatırımı nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli

Emlak34
18.11.2015 - 02:47

Arsa Yatırımı nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli

Firmamız, sürekli değişmekte ve gelişmekte olan piyasaları çok iyi takip etmekte, gelişim trendlerini değerlendirerek, tarım arazileri, yeni imar bölgeleri, yeni imara açılacak bölgeler ve mevcut imarlı alanlar ile ilgili bilgileri çeşitli kanallarla toplayarak yeni yatırımlar için sürekli güncel portföy bulundurmaktadır.

İstanbul da arsa ya da arazi sahibi olmanın avantajları nelerdir?

İstanbul Dünya Kenti olma yolunda büyük hamleler yapmış ve gelişmekte olan bir ildir. Dünyanın her bir yanından her yıl binlerce yerli yabancı insanlardan oluşan göç almaktadır. Bu nedenle sürekli yeni inşaat, otel, hastahane, konut yatırımları yapılmaktadır ve sürekli yeni inşaatlar üretilebilecek arazilere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu durum ise arsa fiyatlarının sürekli artmasını ve prim yapmasını sağlamaktadır.

İstanbul da konut üretimi yapan firmalar genelde gayrimenkullerinin büyük bir kısmını yapım aşamadında satmaktadırlar. Bu nedenle nakit sıkıntısı yaşanmamakta ve arsa fiyatlarının artışı olumlu yönde etkilenmektedir.

Arsa ya da Arazi yatırımları diğer gayrimenkullerin aksine fiyat bakımından çok esnek değillerdir. Bu nedenle piyasa koşulları değiştiğinde çok fazla etkilenmemekte yada çok sistemli ve yavaş bir biçimde olmaktadır. Bu durumun aksine arsanızın ya da arazinizin yakınlarında veya bulundupu bölgede yapılan bir yatırım fiyatları çok hızlı bir biçimde artırabilmekte ve çok iyi kazançlar elde etmenize imkan sağlayabilmektedir.

Arsa ya da Arazi yatırımları diğer gayrimenkullerin aksine ekstra bakım ya da herhangi bir harcama gerektirmez. Maliyetleri düşüktür.

Ayrıca Arsa yada Arazinizi kirayabilirsiniz, kat karşılığı verebilirsiniz, ya da bir süre bekledikten sonra satarak değerlendirebilirsiniz.

EMLAK34 Arsa Geliştirme konusunda büyük fırsatlar sunmaktadır

Firmamız Marmara Bölgesi ve İstanbul bölgesinde arsa ve arazi geliştirme için büyük fırsatlar sunmaktadır:

Tarımsal arazilerin bulunması, tarımsal yatırımlar için gerekli izinlerin alınması, ihtiyacınıza göre uygun toprak ve kaliteye sahip arazinin bulunması, zemin etütleri, toprak incelemeleri gibi konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Yatırım amacıyla arsa satın alımlarında yıllık artışın en az %20-25 arasında olması gerekir. Bu karlılığı yakalamak için çok iyi bir çevre bilgisi, piyasa bilgisi, imar bilgisi ve uzaman öngörülerine ihtiyaç vardır. Firma olarak bütün yatırımcılarımızın ihtiyaçlarına bu çervede yatırımlar yaptırırken en üst seviyede karlılık hedeflenmekteyiz.

İnşaat amaçlı bir arsa yatırımı düşündüğünüzde inşaat izinleri, ruhsat durumu, imar durumu ve çevre bilgisi sizin için çok önemlidir. EMLAK34 arsa yatırımlarınız öncesinde gerekli bütün araştırmaları yaparak sorunsuz bir yatırım yapmanız için size destek olur ve tüm aşamalarda yanınızda olur.

İş birliği ve diğer yatırımlar için web sitemizi incelemeye devam edebilir yada bizi arayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.emlak34.com/yatirimcilar/a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın