Görüş Bildir
Haberler
AKP Milletvekili Türkiye'nin 65 Yıldır Üye Olduğu NATO'ya 'Terör Örgütü' Dedi

etiket AKP Milletvekili Türkiye'nin 65 Yıldır Üye Olduğu NATO'ya 'Terör Örgütü' Dedi

15 Temmuz darbe girişimini değerlendiren AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, NATO'nun geçmişteki darbelerin ve kirli işlerin arkasında olduğunu ve günümüzde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı istemediğini iddia etti. Tayyar, 'NATO artık Türkiye için bir tehdit haline geldi. DEAŞ, PKK ve FETÖ'nün yanına NATO'yu da ekleyebilirsiniz. Çünkü bir terör örgütü haline geldi.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milat gazetesinden Özlem Doğan'a konuşan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi.

Doğan'ın 'Kamuoyunda 15 Temmuz'un azmettiricisinin ABD ve NATO olduğu yönünde kuvvetli bir kanaat var. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? ABD ve NATO darbe kalkışmasının neresinde? sorusuna Tayyar, 'Türkiye NATO'ya girdikten sonra darbelere maruz kaldı. Ülkenin başına gelen kirli ve kanlı işlerin içinde hep NATO oldu. 1960 darbesi İngilizler'in, 1971 muhtırası CIA'in, 1980 darbesi ise NATO'nun gerçekleştirdiği darbedir. Kendine yeni bir yol çizen NATO'nun planına göre Erdoğanlı bir Türkiye olmamalı. Tüm terör örgütleriyle bölgeyi dizayn etmeye çalışan NATO artık Türkiye için bir tehdit haline geldi. DEAŞ, PKK ve FETÖ'nün yanına NATO'yu da ekleyebilirsiniz. Çünkü bir terör örgütü haline geldi. Türkiye buna karşı bir tedbir almalı. Bu tedbir de İncirlik Hava Üssü'nü kapatmak olabilir.' şeklinde yanıt verdi.

Tayyar'ın NATO'yu 'terör örgütü' olarak nitelendirmesi sosyal medyanın da gündeminde: "Yani biz ülke olarak terör örgütünün üyesiyiz'"

Tayyar'ın NATO'yu 'terör örgütü' olarak nitelendirmesi sosyal medyanın da gündeminde: "Yani biz ülke olarak terör örgütünün üyesiyiz'"
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
188
139
81
15
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Desidero

Şimdi koyunlar çıkıp diyecek "ooo NATO ya ayar verdik."

583

aptal gibi natoyu savunmktan iyidir aq

Osman Mert Onar

BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM,YİĞİDİM..BENİ MUTLAKA ARA...

kartacali

ergenekon hakında 8 kitap yazıp daha sonra ergenekon yoktur cemmat bizi kandırdı diyen geri zekalıdan mantıklı bir açıklama mı bekliyordunuz?