Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Vekil: 'Şehitlerimizin Vebali HDP'ye Oy Veren Şerefsizlerin Üzerindedir'

AKP'li Vekil: 'Şehitlerimizin Vebali HDP'ye Oy Veren Şerefsizlerin Üzerindedir'

Onedio Medya
16.08.2015 - 12:19 Son Güncelleme: 16.08.2015 - 14:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, twitter hesabından 'Şehitlerimizin vebali HDP'ye oy veren şerefsizlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin' yazdı. Bu sözlerin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Kocabıyık, 'şerefsiz' ifadesini 'inandığı için HDP ye oy verenlere' değil, teröre ve istikrarsızlığa oy vererek, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yaptığını öne sürdüğü 'Boğaz ve Nişantaşı' için kullandığını söyledi.

AKP İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, dün gece twitter hesabı üzerinden HDP’ye oy veren seçmenlere ağır hakaretler ederek tepki gösterdi.

Kendisine ait Twitter hesabından 'Şehitlerimizin vebali HDP ye oy veren şerefsizlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin' yazan Kocabıyık'a özellikle HDP seçmeni olan kullanıcılar büyük tepki gösterdi.

5 saat sonra düzeltme geldi: 'Yalıda oturup ve viski içen şerefsizler' 

Gelen tepkiler üzerine sözlerinden 5 saat sonra tekrar tweet atan Kocabıyık, 'Yalıda oturan ellerinde viski kadehleriyle Türkiye'yi karıştıran ve HDP ye oy veren şerefsizlere şerefsiz diyemeyecek miyiz?' diye yazdı.

'Nerede çapulcu Boyner, nerede Rahmi Koç?'

Tweetlerine bu sabah da devam eden Kocabıyık, son günlerde artan şehit haberlerine tepkisiz kalındığını söyleyerek, işadamları ve sanatçıları hedef aldı. 'Ağaç için yürüyen o iş adamları o sanatçılar nerede? Nerede çapulcu cem Boyner nerede Rahmi koç?' diyen Kocabıyık, 'İşte bunların hepsi HDP ye oy verdiler ve şimdi ortada yoklar.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bahçeli bunları çok doğru kodladı'

'Şerefsiz' ifadesini 'inandığı için HDP ye oy verenlere' değil, teröre ve istikrarsızlığa oy vererek, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yaptığını öne sürdüğü 'Boğaz ve Nişantaşı' için kullandığını belirten Kocabıyık, 'Sayın Bahçeli bunları Şerefsiz diye kodladı ve çok da uydu.' dedi.

7 Haziran'da AKP'den milletvekili seçilen Kocabıyık, daha önce de twitter üzerinden gazeteci Hasan Cemal için 'darbeci Kürtçü pislik' ifadesini kullanmıştı.

Milletvekili seçilmeden önce Yeni Asır gazetesinde yazılar yazan Kocabıyık, geçen ocak ayında yazdığı bir yazıda kullandığı 'Cumhurbaşkanı rüşvet aldı diyen puşt oğlu puşttur' sözleriyle dikkat çekmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0