Görüş Bildir
Haberler
Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Enver K.
19.01.2016 - 19:53 Son Güncelleme: 19.01.2016 - 22:40

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray ile Akhisar Belediyespor 1-1 berabere kaldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mustafa Denizli: "Her şartta yolumuza devam edeceğiz"

Mustafa Denizli: "Her şartta yolumuza devam edeceğiz"

Galatasaray çalıştırıcısı Mustafa Denizli, UEFA'nın vereceği ceza sonrası teknik anlamda üzerilerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor maçındaki oyundan memnun olduğunu söyledi.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımda bir çıkış olduğunu belirterek bunun sürmesini beklediklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor karşısındaki oyunu beğendiğini ifade eden Denizli, 'Özellikle ikinci yarıda daha baskılı bir oyun ortaya koyduk. Neticede biz gruptan çıkmış bir takımız, buna rağmen böyle bir oyun ortaya koymamız bizim adımıza iyi. Akhisar, ligde ilk yarının en iyi takımlarından biri. Buna ve sahaya, havaya rağmen ortaya koyduğumuz özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnunum.' dedi.

Galatasaray'a transfer olduktan sonra ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giyen Martin Linnes'in performansını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, 'Linnes'i kendi pozisyonundan biraz farklı kullandım. Linnes, 45-50 gün sonra ilk defa bir 90 dakikayı tamamladı ama bunu hissettirmedi, gayretliydi. Ondan da oldukça fazla istifade edeceğiz. Takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum sağladı ve ilk maçı olmasına rağmen bunu hissettirmedi. Bundan sonra daha fazla katkı sağlayacaktır.' şeklinde konuştu. 

'ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ!'

Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in düzenlediği basın toplantısında açıkladığı olası Avrupa'dan men cezasıyla ilgili de konuşan Mustafa Denizli, ceza gelmesi halinde ellerindeki kadronun sarı-kırmızılı ekibe iki yıl yetip yetmeyeceğini zamanın göstereceğini söyledi. 

Göreve geldikten sonra planladıkları şeyleri henüz tam anlamıyla gerçekleştiremediklerini dile getiren Denizli, 'Biz daha düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Cezanın açıklanacağı zamana kadar gerçekleştirir miyiz bilemiyorum. Galatasaray'ı 2 yıl taşıyacak kadro, son derece tecrübeli bir kadro olur. Bu cezanın gelip gelmeyeceği bir olasılık. Biz şartlar ne olursa olsun yolumuza devam edeceğiz. Bu teknik değil idari bir konu. Biz teknik olarak üzerimize düşeni yaparız, sonrası ne olur bilemiyorum.' dedi.

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Akhisar Belediyespor 1-1 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. hafta maçında Akhisar Belediyespor, Galatasaray'ı konuk etti.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda mücadele, düşük tempoda başladı. Her iki ekibin de birbirini tartmaya çalıştığı karşılaşmanın ilk dakikalarında, ciddi bir pozisyon yaşanmadı. 

Akhisar Belediyespor, 26. dakikada kazandığı serbest vuruş sonrası golü buldu. Güray'ın sol çaprazdan ortaladığı topa iyi yükselen Abdulkadir Özdemir, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra temponun arttığı maçta Galatasaray kalecisi Cenk Gönen, 31. dakikada Mervan'la çarpışarak yerde kaldı. Mervan'ın dizi elmacık kemiğine çarpan tecrübeli file bekçisi, sahayı sedyeyle terk ederken onun yerine Eray İşcan kaleye geçti.

39. dakikada gelişen Galatasaray atağında Bilal'in kaldırdığı topa penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Umut, yaptığı düzgün kafa vuruşuyla maça denge getirdi: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı pozisyonlarla başladı. 

Umut Bulut'la önemli pozisyonlar yakalayan Galatasaray'ın bir topu da direkten döndü.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki ekip de başka gol bulamayınca maç, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Galatasaray, daha önce çıkmayı garantilediği grupta liderliğini perçinledi. Karşıyaka'nın mağlup olduğu haftada 2. sıraya yükselme şansını değerlendiremeyen Akhisar Belediyespor ise puanını 5'e çıkardı.

Gruptaki son hafta maçlarında Galatasaray, Kastamonuspor'u ağırlarken Akhisar Belediyespor ise Karşıyaka'ya konuk olacak.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
14
9
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın