Görüş Bildir
Haberler
Rezidans İnşaatında Zincirleme Skandal

Rezidans İnşaatında Zincirleme Skandal

adem kara
10.04.2014 - 13:28

Dün Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan rezidans projesi inşaatında akıl almaz bir ölüm yaşandı. Korkunç ölümün ardından ise olayı haber yapmak isteyen gazetecilere rüşvet teklif edildiği ileri sürüldü.

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadı yerine yapılan rezidans projesi inşaatında yaşanan iş kazasında, dershane parası biriktirmek için Van'dan geldiği öğrenilen 19 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti. 

'HALAT KOPTU'

Erdoğan Polat'ın dayısı Kerem Yıldırım Çakar, kazanın ihmal sonucu meydana geldiğini savunarak , 'Daha 19 yaşındaydı. Liseyi bitirmişti. Buraya dershane parası biriktirmeye gelmişti. Bu olayda büyük bir ihmal var. Hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış. Olay oradaki sepetin halatının kopması ile meydana geliyor. Yani benim yeğenim düşmüyor, halatın kopması sonucu düşüyor ” iddiasında bulundu.

'HABER YAPMAYIN REKLAM VERELİM'

Ali Sami Yen stadının eski yerinde yükselen proje, Tayyip Erdoğan’ın İmam Hatip’ten okul arkadaşı olan Aziz Torun’un şirketi Torun Yapı ve Kapıcıoğlu ortaklığı tarafından yapılıyor. 

İddialara göre; genç işçi Erdoğan Polat'ın ölümünü haber yapmak isteyen basın mensuplarına şirket yöneticileri 'Size reklam verelim bu olayı haberleştirmeyin' teklifinde bulundu. Bu teklifin bazı basın mensupları tarafından kabul edildiği de iddialar arasında.

Gazeteport

Rezidans İnşaatında İşçi Ölümü haberi için tıklaynız

Kaynak: http://www.gazeteport.com.tr/haber/16...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0