Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Hürrem Sultan'sın?

Ne Kadar Hürrem Sultan'sın?

Sena Erdoğdu
11.07.2024 - 17:01 Son Güncelleme: 16.07.2024 - 13:26

Ne Kadar Hürrem Sultan'sın?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen bu özelliklerden hangilerine sahipsin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Hürrem Sultan değilsin!

Bir Hürrem Sultan olmadığını kabul etmek zorundayız. Neden mi? Çünkü senin mücadeleci ruhun, bu tarihi figürün ateşli ve kararlı yapısına kıyasla biraz daha nazenin, biraz daha yumuşak. Bir darbe alırsın ve evet, belki bir süreliğine yıkılırsın, ama sonra hızla toparlanır ve geçmişin tozlu sayfalarına gömer, önüne bakarsın. Senin tarzın bu, kimseyle didişmek, uğraşmak istemezsin. Yaşadığın her türlü olumsuzluğu, her türlü sıkıntıyı bir şekilde kadere bağlarsın. Kaderle inatlaşmak yerine, onunla dans etmeyi tercih edersin. Olmayacak şeyi oldurmak için çırpınmak yerine, enerjini kendi yoluna, kendi mutluluğuna harcarsın. Sen, kendi mutluluğunu her şeyin üzerinde tutan, geride kalan herkesi ve her şeyi görmezden gelebilen bir bireysin. Belki bazıları için bu biraz bencilce gelebilir, ama senin için bu, hayatta kalmanın ve mutlu olmanın tek yolu. Bu yüzden, evet, belki bir Hürrem Sultan değilsin, ama senin de kendi tarzın, kendi yolun var ve bu seni eşsiz kılıyor!

Sen kesinlikle Hürrem Sultan'sın!

Sen Hürrem Sultan'sın! Hürrem'in o eşsiz hırsı, dur durak bilmeyen ihtirası senin damarlarında dolaşıyor. Kafana koyduğun bir şey varsa, onu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yaparsın. Hedefine ulaşmak için hiçbir engel seni durduramaz. Etrafındaki insanlara, gerektiğinde biraz korku salabilirsin. İçindeki bu güç, insanları etkileyebilir ve hatta onları sana hayran bırakabilir. İntikam almak için birinin peşinde dolaşmazsın, çünkü senin için zaman çok değerli. Ancak, canını yakan kimseyi unutmazsın. Onlara karşı her zaman bir adım öndesin ve gerektiğinde ne yapacağını çok iyi bilirsin. Aşkın ve sevdiklerin için yapamayacağın hiçbir şey yok. Onlar için her türlü fedakarlığı yapabilir, onları korumak için her türlü zorluğu göğüsleyebilirsin. Bu, senin Hürrem Sultan olduğunun en büyük kanıtı. Hürrem Sultan gibi sen de adımlarını dikkatli atar, her hareketini önceden planlar ve stratejik düşünürsün. Ancak yeri geldiğinde duygularına teslim olabilir, kalbinin sesini dinleyebilirsin. Bu, senin hem güçlü hem de duygusal bir kadın olduğunu gösteriyor. Hürrem Sultan'ın o eşsiz karışımı, senin de içinde var. Kendine has tarzın ve karakterinle, sen kesinlikle bir Hürrem Sultan'sın!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
46
17
13
10
4
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pikasevde

Sen kesinlikle Hürrem Sultan'sın! zaten biliyordumki kesin hürrem sultanın torunuyumdur hatta

dmlw

Herkesinde hürrem sultan olası tutmuş

Aykız

Sadece çocuk şıkkı, o da mecburen işaretledim. Her şeyi yaparım elbette ama eylem tok gibi kaçırmam çocuğumu mesela. Mahidevran olduğumu da biliyorum 🙄