Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bölüm! Adam Gibi Mobil Oyun

Yeni Bölüm! Adam Gibi Mobil Oyun

Onedio Medya
05.03.2014 - 12:00

Yeni Bölüm! Adam Gibi Mobil Oyun

Bazen mobil oyunlara uyuz oluyorum! Bedava deyip de on beşinci dakikadan paramızı tırtıklamak için 'para vir, oynamaya devam et' demeye başladı mı, zıvanadan çıkıyorum! Ama geçen ay çıkan EA'in rezil Dungeon Keeper mobil versiyonunda, bir kare kazmak için 4 saat ila 24 saat arası beklemek zorunda olduğumu görmek, bardağı taşıran son nokta oldu!

Bundan gayrı vereceğimiz parayı, harcayacağımız zamanı ve oynanmayı hakeden ' Adam Gibi Mobil Oyunlara ' ayırdığımız bu bölümümüz var.

Bu bölümde her zaman en son çıkan oyunlara yer vereceğiz, ama birkaç sene öncesinin gözünüzden kaçmış olabilecek mükemmel oyunları da yer alacak. Genel kural: Gerçekten oynanmayı hakeden, yarım saat içinde para tuzağı haline gelmeyen oyunlar yer alacak. Oyunları 'görsel ve ses', 'ömür' ve 'fiyat ve kalite' kategorilerinde 5 üstünde puanlayıp, nihai notunu da beş üstünden vereceğiz. Bedava olup da 'Uygulama İçi Ödeme' gerektiren oyunlarda da bu kaliteyi arayacağız. Bedava oyunlarda ayrı bir değerlendirme kategorisi olarak 'UİÖ Rahatlığı' (Uygulama İçi Ödeme Rahatlığı) olacak . Mesela, Dungeon Keeper gibi nefes almak için bile para isteyen bedava bir oyun '5 üstünden 0' alırken, Plants vs Zombies 2 gibi sonuna kadar bedava oynayabildiğiniz bir oyun '5 üstünden 5' alabilecek.

Ha bu arada, her zaman bu bölümdeki gibi süper oyunları değil, Dungeon Keeper tadında şamar oğlanı yapılası garabet oyunları da ele alacağız burada. Bazen gerçekten hakediyorlar tokatlanmayı, ellerim kaşınıyor!

Sadece iOS ve Android oyunlarına değil, Windows Store ve Blackberry, Ouya ve Amazon Kindle Fire'da olan oyunlara da yer vereceğiz. Ancak bu ilk bölümü hazırlarken bir kez daha anladım ki, bu dört uygulama dükkanı da iOS ve Android'e göre çok daha zayıf ne yazık ki.

Bu hafta ilk bölümünü hazırladığımız Adam Gibi Mobil Oyun'da beş oyunumuz var. Aralarında kimi oyunlar var ki, PC ve konsollarda oynadığınız oyunlardan beklediğimiz kalitede. Buyurun aşağıdaki görselden, başlayalım:

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36675-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın