Görüş Bildir
Haberler
Yedi İlin Emniyetinde Şube Müdürleri Değişti

Yedi İlin Emniyetinde Şube Müdürleri Değişti

Onedio Medya
07.01.2014 - 11:05 Son Güncelleme: 07.01.2014 - 13:15

Yedi İlin Emniyetinde Şube Müdürleri Değişti

Yurt genelinde Sakarya, Çanakkale, Batman, Yozgat, Elazığ, Samsun ve Düzce emniyetlerinde bazı şube müdürlerinin görevlerin değişiklikler yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya'da üç yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Ziya Aygün, Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürlüğü'ne atandı. KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürü Osman Elbir getirildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'nde de görev değişimi yapıldı. KOM Şube Müdürü Yaşar Kaplan, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Kaplan'dan boşalan göreve ise Muhabere Elektronik Şube Müdürü Murat Sarı atandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü'nde ise Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğü'ne atandı. Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Değişim rüzgarı Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne de ulaştı. Başta gümrük kaçağı sigara olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan KOM Şube Müdürü Cengiz Çakıltepe yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü görevinden alınarak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. KOM Şubesi’ne ise Düzce İl Trafik Şube Müdür Yardımcısı Serhat Cora atandı.

ELAZIĞ EMNİYETİNDE 1 MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı. Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğü’nü görevine getirildi. Görevden alınan Akyel’in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

SAMSUN EMNİYETİ’NDE GÖREVDEN ALMA

SAMSUN Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, görevinden alındı.

17 Aralık’ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde yaşanan görevden almalar, Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde de yaşandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Çakmak görevinden alınarak Muhabere Şube Müdürlüğüne getirildi. Ömer Çakmak’tan boşalan yere ise Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal atandı.

hurriyet.com.tr / DHA

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/255...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0