Görüş Bildir
Haberler
Yazı Stilin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Yazı Stilin Karakterin Hakkında Ne Söylüyor?

Ufuk
08.04.2015 - 18:50 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 14:28

Farkında olmasak da yazı stilimiz kişisel özelliklerimiz hakkında birçok ipucu verir. Peki senin yazı tarzın karakterin hakkında ne söylüyor? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boyutla başlayalım, büyük mü yazarsın küçük mü?

2. Satır aralıkların birbirine ne kadar yakın desek?

2. Satır aralıkların birbirine ne kadar yakın desek?

3. Peki ya kelime aralarında bıraktığın boşluklar?

3. Peki ya kelime aralarında bıraktığın boşluklar?

4. Hangisi senin yazdığın "i" olabilir?

5. Peki "O" ları açık mı kapalı mı yazarsın? 😮

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yazma hızını puanla!

7. Bastırarak mı yazarsın yoksa kalemin kağıdı yalayıp geçer mi?

8. Yazının eğimi ne tarafa doğru desek?

9. Peki kenar boşlukların genelde ne tarafta olur?

10. Son soru! Sence senin yazın okunaklı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "Özgüvenli"sin!

Sen "Özgüvenli"sin!

Senin özgüvenin oldukça yüksek ama boş bir özgüven değil bu. Yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkındasın ve kendini çok iyi tanıyorsun. Kendini tanıdıkça da doğal olarak kendini seviyorsun. Karizmatiksin ve insanlarla çok iyi anlaşıyorsun. Bu yüzden etrafında çok insan var. İtiraf etmeliyiz ki bazıları seni çekemiyor ama bu senin pek de umrunda değil. Ama sen boş ver, bi tane çekemeyenin varsa bin tane de sevenin var. Seni sevmeyen ölsün!

Sen "Açık Görüşlü"sün!

Sen "Açık Görüşlü"sün!

Sen her fikre açık bir insansın. İnsanları düşüncelerinden dolayı yargılamıyorsun ve bu yüzden her görüşten arkadaşın var. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorsun. Aynı zamanda mütevazi bir kişiliğe sahipsin ve insanlara yardım etmeyi çok seviyorsun. Bu yüzden insanlar da seni çok seviyor ve sürekli seninle zaman geçirmek istiyorlar. Ortamların aranan kişisi sensin yani popüler insan!

Sen "Zeki ve Detaycı"sın!

Sen "Zeki ve Detaycı"sın!

Sen hayatın detaylarda olduğunun farkındasın. Oldukça zekisin ve hayattaki her ayrıntıya önem veriyorsun. Yapacağın şeyleri en ufak pürüzüne kadar planlıyorsun, tam bir kontrol delisisin yani. Aynı zamanda hiçbir şeyi kolay kolay beğenmiyorsun, bu yüzden de mükemmeliyetçisin. Bazıları senin aşırıya kaçtığını düşünse de sen mutluluğun ayrıntılarda gizli olduğunu biliyorsun ve buna göre davranıyorsun. Kısacası sen akışına bırakmayanlardansın!

Sen "Özgürlüğüne Düşkün"sün!

Sen "Özgürlüğüne Düşkün"sün!

Senin için dünyadaki en değerli şey özgürlüğün! Özgür olmayacağın bir hayatı yaşamaktansa ölmeyi tercih edersin o derece. Aynı zamanda rahatsın, hiçbir şeye kafanı çok takmıyorsun. Sen hayatla, herhangi bir şeyle oyun oynar gibi oynuyorsun. Sen herkesin gördüğünü görüyorsun, ancak daha önce hiç kimsenin düşünmediğini düşünebiliyorsun. Bu yüzden yaratıcısın da sen özgür insan!

Sen "Özel"sin!

Sen "Özel"sin!

Sen özel bir insansın, eşin benzerin yok bu dünyada! Seni herkesten farklı yapan, çok az insanda bulunan yeteneklere sahipsin. Ayrıca kendine ait sırların var ve bunu kolay kolay kimseyle paylaşmıyorsun. Gizemlisin ve bu da seni çekici yapıyor. Davranışlarınla insanlarda merak uyandırıyorsun ve insanlar senin gizemini çözmek isityorlar. Kısacası sen özelsin ve özel kalmaya devam edeceksin. 😉

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
769
301
163
76
34
29
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nacrelus1

nolduğunu paylaşana ödül mü veriyolar be. testi yapın geçin işte

saree gur

Sen "Zeki ve Detaycı"sın!