Görüş Bildir
Haberler
Yandex Panoramalar'a Bodrum Eklendi

Yandex Panoramalar'a Bodrum Eklendi

WeBeyn
12.06.2014 - 13:45

Yandex Panoramalar'a Bodrum Eklendi

Yandex.Haritalar hizmetini kullananlar artık 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller ile Bodrum’u karış karış gezebilecek.

Yandex.Haritalar’a eklenen Bodrum Panoramaları, şehrin ana cadde ve sokakları, Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve antik dünyanın yedi harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi başta olmak üzere şehrin turistik ve kültürel zenginliklerini her an İnternet kullanıcılarıyla buluşturacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Kuşadası ve Antalya’nın ardından kullanıcılar artık Bodrum’u da Yandex üzerinden keşfe çıkabilecek, gezip görebilecek. Özel çekim teçhizatlı araçlarla 256 km yol boyunca yapılan çekimlerde, 34460 adet fotoğraftan 8615 panorama oluşturularak Bodrum Panoramaları olarak hizmete sunuldu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımı ile Bodrum’da gerçekleştirilen lansmanda Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ şunları söyledi: “Dünya tarih mirası açısından büyük önem taşıyan, bir kez ziyaret eden herkesin tutkunu olduğu Bodrum, Yandex Türkiye olarak bizim de öncelik verdiğimiz merkezlerden biriydi. Bu doğrultuda, çok özverili biçimde çalıştık ve Panoramalarımıza Bodrum’u kazandırdık. Bodrum Panoramalar projesi sayesinde, Bodrum’u merak eden, ziyaret etmeyi düşünen herkes bu güzide ilçemizi İnternet’ten sokak sokak görüp, gezebilecek. Yandex.Haritalar bünyesindeki Bodrum Panoramalar sayesinde Bodrum’un turizm potansiyelinin katbekat artacağına inanıyoruz.”

Yandex Panoramalar: http://promo.yandex.com.tr/neden/cityview

WeBeyn.com

Kaynak: http://www.webeyn.com/bodrum-yandex-p...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın