Görüş Bildir
Haberler
Xbox One Kasım Güncellemesi ile Yenileniyor

Xbox One Kasım Güncellemesi ile Yenileniyor

Teknoloji Haberleri
09.11.2014 - 23:39 Son Güncelleme: 10.11.2014 - 10:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu hafta Xbox One konsolunu açıp güncellemeyi yapan kullanıcılar bir kaç yeni değişiklikle karşılacaklar. Bu haftadan itibaren, Microsoft ‘un konsolu için yayınlanan en büyük özellik güncellemesi ile karşılaşıyoruz.

Çıkışından bir yıl sonra, yeni güncelleme ile birlikte, konsola kişiselleştirilebilir arka plan özelliği geliyor. Bir başarım resmini veya USB üzerinden bir fotoğrafı, aylardır bakmak zorunda olduğunuz, siyah arka plan resminin yerine yerleştirebilirsiniz.

Tek görsel yenilik arkaplan ile gelmiyor. Xbox 360 zamanından tanıdığınız “Hakkında” ve “Konum” kısımları geri dönüyor. Ayrıca yeniden eklenen “showcase” özelliği sayesinde oyunlardan aldığınız başarımları ve oyun içi video klipleri arkadaşlarınızın görmesi için öne çıkarabileceksiniz.

Güncelleme ile birlikte gelen bir diğer büyük özellik ise, artık konsolonuzun Twitter ile entegre olarak çalışabilmesi. Artık oyun içinde çektiğiniz klipleri anında sosyal medya üzerinden paylaşabileceksiniz. Ayrıca Xbox One üzerinden izlediğiniz programlar ile senkronize çalışan bir zaman tüneli sayesinde, favori programınızı izlerken o program hakkında tweetleri de görebileceksiniz. Son özelliğin Türkiye’de ne kadar işe yarar olduğu ise tartışılır. Xbox One konsolunuz üzerinden açabileceğiniz bir Twitter uygulaması ise, ne yazık ki hala, bulunmuyor.

Bazı ufak güncellemelerin yanı sıra, ilgilenebileceğiniz film, dizi veya Twitch programları hakkında bilgi veren “ What’s On ” isimli yeni bölüm de konsolunuza ekleniyor.

Kaynak: http://techkafa.com/xbox-one-kasim-gu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın