Görüş Bildir
Haberler
The Stomping Land

The Stomping Land

Onedio Medya
07.05.2014 - 16:30

The Stomping Land

Olur da Kickstarter’da kaçırdıysanız.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Kickstarter gerçekten yaratıcı ve güzel işleri sunuyor bizlere.

2013 Haziran ayında başarıya ulaşan The Stomping Land de yine böyle ilginç projelerden. Farklı boyutlarda dinozorlarla aynı adayı paylaştığımız, hem onları hem de bizim avımıza göz koyan diğer avcıları avladığımız mekaniklere sahip olan oyun 20,000 dolar isterken 114,000 dolarla kampanyayı sonlandırmıştı.

Eğer siz de o zamanlar emin olamamış, ya da bu fırsatı kaçırmışsanız şans yüzünüze gülüyor. Çünkü Mayıs ayının sonlarında oyun Steam Erken Erişim programında olacak. Oyunu almış olanlar için 23 Mayıs’ta Steam kodları gelecek, diğer herkes içinse alımlar 30 Mayıs’ta başlayacak. 30 Mayıs'taki fiyatlandırma ise 24,99 dolar olacak.

İçinde PvP’nin, dinozor eğitip binek olarak kullanmanın, kendi kamuflajınızı yaprak yaprak yaratmanın, ev olarak nitelendirdiğiniz yerde çeşitli araçlar kurmanın, meşale yapıp mağarada hayatta kalmanın ve daha bir çok mekaniğin olduğu bu ilgi çekici oyunu gözlemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bir maceraya atılmak istediğinizde, içinde dinozorların olması büyük bir artıdır.

The Stomping Land ’in ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37241-d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın