Görüş Bildir
Haberler
Tecrübeli Hoca İtalya'da Konuştu

Tecrübeli Hoca İtalya'da Konuştu

Fatih
12.05.2014 - 23:07

Tecrübeli Hoca İtalya'da Konuştu

Mancini, sarı-kırmızılı takımdaki durumunun sorulması üzerine, 'Galatasaray'da devam edeceğim' dedi.

Lazio’nun şampiyonluk yıldönümü kutlamaları için Çizme’ye giden Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, burada açıklamalarda bulundu. Roma kaptanı Francesco Totti ile bir araya gelerek tenis oynayan deneyimli çalıştırıcı, özel karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sık sık, Juventus ya da Milan’ın başına geçerek kariyerine İtalya’da devam edeceği yönünde iddialar ortaya atılan Mancini, “Ben Galatasaray’da kalıyorum, burada devam edeceğim. Conte? O konuda neler olup bittiğini takip etmiyorum. Dolayısıyla bu konuda konuşmam doğru olmaz. Seedorf Milan’dan gidiyor mu? Olabilir gidebilir. Teknik adamlıkta bu tip şeyler vardır. Bir antrenör bu mesleği yapmayı seçtiğinde Akşamdan sabaha gönderilebileceğini de bilmek zorundadır” dedi.

Favorisi Sambacılar

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası ile ilgili görüşlerini de açıklayan Mancini, “Ben Brezilya’yı favori görüyorum. Çünkü ev sahibi ve kendi seyircisi önünde oynayacak. Ondan sonra Arjantin, İtalya, İspanya ve Almanya’yı sayabilirim. Uruguay ise sürpriz yapabilecek bir ekip.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/12/tecrube...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın