Görüş Bildir
Haberler
Takım İçi İşbirliği Uygulaması JANDI 2 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Takım İçi İşbirliği Uygulaması JANDI 2 Milyon Dolar Yatırım Aldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurum içi takımların birbirleri ile birlikte çalışabilmelerine yardımcı olan bir başka uygulama olan JANDI, SoftBank Ventures ve Cherubic Ventures’tan 2 milyon dolar değerinde melek yatırım aldı. Kore merkezli girişim bu parayı diğer Asya ülkelerine yayılmak için kullanacak.

Açık beta versiyonu Kore, Tayvan ve Japonya’da kullanıma sunulan programda iş arkadaşları farklı platformlar üzerinden (PC, Android, iOS) iletişime geçebiliyor ve birbirleri ile dosya paylaşımında bulunabiliyor. Tüm belgeler bulutta saklanıyor.

Slack ile oldukça benzeşen uygulamanın diğer rakipleri arasında Evernote Business, Google Drive ve Asana bulunuyor. Ancak Asya pazarına yoğunlaştığı için çalışanların birbirleri ile haberleşme için kullandığı WeChat, Kakao, WhatsApp ve Facebook Messenger gibi uygulamalara da dikkat etmesi gerekiyor.

JANDI’nin Tayvan ürün yöneticisi Jeffrey Ling, uygulamanın rakiplerinden farkının yerelleştirme olduğunu söylüyor. Her ülkede bir takım bulunduracak olan uygulama yerel marketlerde popüler olan servislere destek verecek.

Kaynak: http://techcrunch.com/2014/11/10/jand...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın