Görüş Bildir
Haberler
Sneijder, İtalya'ya Gitti İddiası

Sneijder, İtalya'ya Gitti İddiası

Fatih
07.01.2015 - 20:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün gizlice Torino'ya giden Wesley Sneijder, Juventus yöneticileriyle masaya oturdu ve prensip anlaşmasına vardı.

Hollanda ve İtalya basınının sürekli Juventus ile temas halinde olduğunu yazdığı Sneijder’in transferinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Amkspor, Sneijder ve Juventus arasındaki transfer görüşmelerinin perde arkasını açıklıyor…

İşte an be an yaşananlar…

Hollandalı yıldız dün gizlice İtalya’ya gitti. Burada Juventus yetkilileriyle bir araya gelen Sneijder transfer için siyah-beyazlılarla masaya oturdu.

Görüşmede yeni bir kulüp macerasının kendisine iyi geleceğini ve Juventus gibi büyük bir takımda forma giymekten mutluluk duyacağını dile getiren yıldız oyuncu, İtalyan devinin 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme teklifine evet dedi. Ancak Sneijder, Galatasaray ile kontratı 2016’ya kadar sürdüğü için sorunun çözümünde Torino ekibinden yardım istedi.

Galatasaray’dan bonuslarla birlikte 5 milyon Euro’yu kasasına koyan yıldız oyuncu transferin gerçekleşmesi halinde İtalyan devinden yılda 4,6 milyon Euro kazanacak.

Galatasaray’dan Sneijder’i transfer etmek isteyen ve Hollandalıya 4 milyon Euro gibi komik bir rakam öneren İtalyan ekibi teklifi 8 milyon Euro’ya çıkardı.

MENAJERİ HER YOLU DENİYOR

Sneijder’in menajeri Guido Albers’ın bu transfer için çok istekli olduğu biliniyor. Zira Albers’ın elindeki tek yıldız oyuncu Sneijder… Hollandalı yıldızın yaşını da hesaba katan uyanık menajer deyim yerindeyse ‘son voleyi’ vurup hem Sneijder’in hem kendisinin cebini doldurmak istiyor.

GALATASARAY’A KIRGIN

Ünal Aysal döneminde 2016’da biten sözleşmesini uzatmak için söz alan Hollandalı yıldız, yeni yönetimin “Sözleşmeni şimdi uzatmayacağız. Nasıl olsa 2016 yılına kadar bizimlesin” cevabına çok bozuldu. Bu cevabın ardından Galatasaray’dan ayrılmayı kafasına koyan Sneijder bir an önce İtalyan devinde forma giymenin hayalini kuruyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/07/sneijde...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın