Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş'in İstediği Transfer Daha Hızlı Bir Stoper

Şenol Güneş'in İstediği Transfer Daha Hızlı Bir Stoper

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Yapılacak transferlerle ilgili bilgi veren Güneş, iki bölgeye takviye yapacaklarını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takımın temposundan memnun olduğunu belirten Şenol Güneş, elindeki kadrodan memnun olduğunu ancak kaleci ve defans takviyesi yapmak istediklerini açıkladı. Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

'İki bölgeye transfer yapacağız'

4 Ocak'ta başladığımız yarın sona erecek. Kısa bir kamp oldu. İlk yarının sonlarına doğru düşen idman temposunun ardından kamp döneminde yeni bir yükleme yaptık. Kampta olan tüm futbolcularımız antrenmanlara katıldı. Oyuncularımın kampta çalışma süreci çok iyiydi. Elimizdeki kadrodan memnunum. Fakat takviye olarak iki bölgeye oyuncu istedim. Son kararımızı vereceğiz. 

'Mustafa Pektemek'in ayrılmasını istemiyorum'

Biz nasıl puan farkını açtıysak aynı şekilde rakiplerimiz de puan farkını kapatabilir. Beşiktaş ve Fenerbahçe şampiyonluk için daha avantajlı ancak bu maratonda her şey olabilir. Dünkü çalışmalarda kontrol ettim, Mario Gomez diğer oyunculara göre daha iyi durumda.  Mario Gomez hırslı çalışıyor, gayet iyi durumda. Rhodolfo jetlag olarak geleceği için onu dinlendireceğim.  Mario Gomez ve Cenk'in performansları çok iyi. Sezon başından beri ikisinin de performansları üst düzeyde. Mario Gomez Almanya'nın,Cenk Tosun Türkiye'nin en iyi forveti. Mustafa Pektemek de iyi çalışıyor. Mustafa'nın takımdan ayrılmasını istemiyorum.

"Taraftarımız futbolculara sahip çıksın"

"Taraftarımız futbolculara sahip çıksın"

Benim tercihlerimi taraftar da, yönetici de oyuncu da beğenmeyebilir ama oyuncular tepki tarzını değiştirmeli. Her oyuncu kenara gelirken üzülür. Fakat bu durum takıma olumsuz yansırsa orada müdahale ederiz. Buna izin vermeyiz. İkinci yarı işimiz daha zor. Bize karşı çok faul yapılıyor. Bundan çok şikayetim vardı. Oyunun hızını kesmek, rakibin hızını kesmek için yapılan fauller yapılıyordu bize karşı. Bizim başkalarından iyi olmamıza gerek yok, kendimizin yapabileceği en iyi şeyi yaptığımız zaman zaten önde oluruz. Beşiktaş'ın adı zaten şampiyonluğa oynar. Burada ikincilik başarısızlıktır. Ben Günay'dan da Tolga'dan da memnunum. Evet hataları oldu ama bu hatalar olabilir. Seyircimizden rica ediyorum futbolcularımza sahip çıksınlar. 

'Daha hızlı bir stoper almak istiyoruz'

Teknik ekibim için kaleci gerekli sayısal olarak kaleciye ihtiyacımız var. Alacağımız kaleci takımda oynamayabilir de. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bizim her oyuncumuz önemlidir. Mustafa Pektemek ve Serdar bizim

oyuncumuz göndermeyi düşünmüyoruz. Motta beğendiğim bir oyuncu. Hücuma dönük olarak daha iyi oynuyor. Ramon Motta görev alamadığı için üzgün olabilir ve bu yüzden gitmek istiyor olabilir. Ersan, Milosevic ve Pedro Franco aynı tip stoperler. Ersan diğerlerine göre biraz daha hızlı olduğu için onu oynatıyorum.  Daha canlı daha hızlı stoper almak isteriz. Herhangi bir sebepten dolayı alamazsak da elimizdekilerle devam edeceğiz. Rhodolfo, Alex ve Pedro aynı tip stoperler. Daha çabuk bir stopere ihtiyacımız var. Bulamıyoruz. Alamazsak Pedro kalacak. Çağlar beğendiğimiz bir oyuncu, almaya mecbur değiliz, o da bize gelmeye mecbur değil.

Fanatik

Şenol Güneş ile Fikret Orman Arasında Güldüren Diyalog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın