Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Hangi Dünya Ülkelerinden Oluşuyor?

etiket Senin Kişiliğin Hangi Dünya Ülkelerinden Oluşuyor?

Trex
16.10.2015 - 14:12

Acaba senin kişiliğin dünyanın hangi ülkelerinin karışımıyla oluşmuş? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle soralım. Kendini en çok hangi hayvana benzetiyorsun?

2. Peki evin hangi odasında kendini daha huzurlu hissediyorsun?

3. Hmmm söyle bakalım. Hangi çizgi film kahramanını kendine daha yakın hissediyorsun?

4. Şimdi de sana en uzak dizi/sinema karakterini söyle bakalım.

5. Hangisi senin hayatında olmazsa olmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yeni bir akıllı telefon aldın. İlk yükleyeceğin aplikasyon hangisi olur?

7. Bilim insanları sence hangisi icadı acilen gerçekleştirmeli?

8. Son olarak şu an mutlu olmak için hangisine ihtiyacın var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Brezilya - Hollanda - Jamaika!

Brezilya - Hollanda - Jamaika!
Brezilya - Hollanda - Jamaika!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin Brezilya, Hollanda ve Jamaika'dan oluşuyor. Brezilya'nın sıcaklığını almışsın. İletişimi kuvvetli ve neşeli bir  kişiliğin var. Ve kimselerde olmayan tutkununun kaynağı da Brezilya! Hollanda ise sana özgür kişiliğini kazandırmış. Bağımsızlığından kesinlikle taviz vermiyorsun. Eğlenmeyi neden mi çok seviyorsun? Sebebi: Jamaika

Kanada - Norveç - Güney Kore!

Kanada - Norveç - Güney Kore!
Kanada - Norveç - Güney Kore!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin Kanada, Norveç, Güney Kore'den oluşuyor. Senin kişiliğinin en önemli parçası Kanada. Tüm soğukkanlılığını Kanada'dan almışsın. Norveç gibi de dengelisin. Nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyorsun. Güney Kore de senin değişime ne kadar açık olduğunu ve uyum becerinin kaynağını soranlara en güzel cevap.

İsveç - Arjantin - Yeni Zelanda!

İsveç - Arjantin - Yeni Zelanda!
İsveç - Arjantin - Yeni Zelanda!
www.nth-mobile.com

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin İsveç, Arjantin ve Yeni Zelanda'dan  oluşuyor. İsveç'in zekasını almışsın: Keskin zekan sayesinde altından kalkamayacağın şey yok senin.  Coşkulu kişiliğinin kaynağı ise Arjantin. Sen tam bir Arjantin çocuğusun. Yeni Zelanda ise sana tüm güzelliğini vermiş. Adeta bir doğa harikasısın!

ABD - İngiltere - Japonya!

ABD - İngiltere - Japonya!
ABD - İngiltere - Japonya!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin ABD, İngiltere ve Japonya'dan oluşuyor. Tüm girişimci karakterini ABD'den almışsın. Yeniliklere açıksın ve bir fırsat gördüğünde kaçırmıyorsun. Senin soğukkanlılığının kaynağı ise İngiltere. Tüm olgun ve oturaklı davranışlarını İngiltere'den almışsın.  Senin disiplinli yapının kaynağı ise Japonya.  Laçkalığa asla gelemiyorsun. Plan program hayatının bir parçası.

Şili - Yunanistan - Avustralya!

Şili - Yunanistan - Avustralya!
Şili - Yunanistan - Avustralya!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin Şili, Yunanistan ve Avustralya'dan  oluşuyor.  Tüm savaşçı kişiliğini Şili'den almışsın. Gözün kara olduğu için her türlü mücadelede en ön safta seni görmek mümkün. Sıcakkanlığının  ve enerjikliğinin kaynağı ise Yunanistan. Bitmek tükenmek bilmez bir enerjin var. Avustralya sana maceraperestlik olarak yansımış. Her türlü maceraya açıksın. Gözün kara demiştik değil mi? :)

Almanya - Venezuela - Tibet!

Almanya - Venezuela -  Tibet!
Almanya - Venezuela -  Tibet!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğinin kaynağı Almanya, Venezuela ve Tibet'ten oluşuyor. Her şeyden önce disiplinini Almanya'dan almışsın. Bu da başarılı olmandaki en önemli etkenlerden.  Tüm iç ve dış güzelliğini Venezuela'dan almışsın. Etrafında sevilen ve parmakla gösterilen birisin :) Tibet ise senin gizemli yanını temsil ediyor. Sen gizemli yanını keşfedecek birilerini bekliyorsun ama biraz silkinmen lazım :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2772
823
633
493
224
187
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
-dizikolik-

Kanada - Norveç - Güney Kore! O kadar kore dizisi izlersen olacağı bu :P

blackspongebob

9.soru için zeka yürütme şeklim: ölümsüzlük desen olmaz, zamanda yolculuk desen allah bilir hem geçmişin hem geleceğin ağzına sıçarız... ışınlanma olsun ya h... Devamını Gör

Değişiiik

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğinin kaynağı Almanya, Venezuela ve Tibet'ten oluşuyor. Her şeyden önce disiplinini Almanya'dan almışsın. Bu da başarılı ... Devamını Gör