Görüş Bildir
Haberler
Schumacher Komadan Çıktı İddiaları Yalanlandı

Schumacher Komadan Çıktı İddiaları Yalanlandı

Fatih UZUN
25.04.2014 - 17:40

Schumacher Komadan Çıktı İddiaları Yalanlandı

Bugün akşam üzeri, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in Aralık ayı sonunda kayak kazası sonucu girdiği komadan çıktığı iddiaları yer aldı. Alman pilotun hayranları bu haberler üzerine büyük sevinç yaşarken çok geçmeden iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

29 Aralık 2013′te kayak yaparken geçirdiği kaza sonucu komaya giren Alman efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in komadan çıktığı ve karısını tanıdığı iddia edildi. Bild’in Formula 1 muhabiri Nicola Pohl, söylentilere Twitter’dan yanıt verdi.

“Schumacher uyandı mı? Üzgünüm fakat İspanya’dan gelen dedikodular görünüşe göre doğru değil. (Schumacher’in menajeri Sabina Kehm) Kehm bana SMS attı ve RTL’ye hiçbir şeyi doğrulamadığını iletti” şeklinde tweet atan Bild muhabiri Nicola Pohl, tartışmalara da son vermiş oldu.

Ancak 95 gündür komada olan Schumacher’in iyileşme ve uyanma sürecinde olduğu, göz kapaklarıyla tepki vermeye başladığı biliniyor. Aileye yakın kişiler umutlarını yüksek tutuyor ve Schumi’nin yakın zamanda uyanmasını bekliyor. 

  • zete.com
Kaynak: http://zete.com/schumacher-komadan-ci...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0