Görüş Bildir
Haberler
166 Hakim ve Savcının Yeri Değişti

166 Hakim ve Savcının Yeri Değişti

Onedio Medya
11.02.2014 - 17:09 Son Güncelleme: 10.05.2022 - 15:47

Bakırköy Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, Bolu'ya savcı olarak atandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

166 Hakim ve Savcının Yeri Değişti

HSYK Kararnamesi ile 166 hakim ve savcının yeri değişti. Bakırköy Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, Bolu'ya savcı olarak atandı.

HSYK Kararnamesi ile 166 hakim ve savcının yeri değişti. Bakırköy Baş savcı Vekili Zekeriya Öz, Bolu'ya savcı olarak atandı.

Kararname ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekillliklerine savcılar Zafer Ediş, Veli Dalgalı ve Ramazan Kaya getirildi.

Kararnameyle, İstanbul Cumhuriyet savcıları Selamettin Celep, Mehmet Salih Sol ve Faruk Erşan Yılmaz İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine, İzmir Cumhuriyet savcıları Orhun Sezer, Muvaffak Meşe ve Kazım Arapoğlu ise İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine atandı.

Tam liste için tıklayınız

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/28651...

Savcı Öz ile 166 Hakim Ve Savcının Görev Yeri Değişti

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekilliğinden Bakırköy Adliyesi’ne Başsavcıvekili olarak atanan Zekeriya Öz Bolu’ya savcı olarak atandı.

Bakırköy Başsavcıvekili Zekeriya Öz, Bolu'ya savcı olarak atandığı yönündeki haberlerle ilgili, 'Atanmam ile ilgili bilgim yok. Doğruysa da hayırlısı olsun' dedi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından (HSYK) İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili olan Zekeriya Öz, 7 Ocak 2014 tarihinde Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanmıştı. Zekeriya Öz, 10 Ocak Cuma günü Bakırköy'deki görevine başlamıştı. Savcı Öz HSYK 1. Dairesinin 340 sayılı adli yargı mazeret ve mesleğe kabul kararnamesiyle 'hizmet gereği' Bolu'ya düz savcı olarak atandı.

HSYK’nın atama kararnamesiyle 166 hakim ve savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0