Görüş Bildir
Haberler
Şanlıurfaspor hakemlerden şikayetçi

Şanlıurfaspor hakemlerden şikayetçi

Sanliurfa SK
22.01.2014 - 19:09 Son Güncelleme: 22.01.2014 - 22:27

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu As Başkanı Nabi Kırmızı’nın önderliğinde bir basın toplantısı düzenleyerek, takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu  As Başkanı Nabi Kırmızı’nın önderliğinde bir basın toplantısı düzenleyerek, takımın son durumu ile ilgili değerlendirmede bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

As Başkan Nabi Kırmızı: “2013-2014 sezonuna Teknik Direktör Raşit Çetiner’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yaptık.Bu doğru bir tercih miydi, doğru bir yöntem miydi tartışılabilir. Yöntem doğru da olsa sonucun pek iyi olmadığı ortada, bunu kabulleniyoruz. Sezon başında çok iyi futbolcular transfer yaptık fakat Şanlıurfaspor’umuzu hak ettiği yere taşıyamadık.” dedi.

TFF,hakem atamalarında Şanlıurfaspor maçlarına dikkat etmeli.

Kırmızı, birçok maçlarının hakem hatalarından dolayı aleyhlerine sonuçlandığını da vurgulayarak, “Türkiye Futbol Federasyonu hakem atamalarında Şanlıurfaspor maçlarına dikkat etmeli. Son oynadığımız müsabakaya  gelen hakem 2 ay maçlara verilmeyen, 2 ay sonra Şanlıurfaspor-Manisaspor maçına atanıyor. Abdullah Yılmaz Manisaspor maçında kontrolü kaybetti ve haksız yere çok sayıda kart verdi. Şanlıurfaspor olarak bu kartların bedelini ağır bir şekilde ödedik. Maçın önüne hakemin geçmesi bizim mazeretleri kapatmayacak, bizde takımımızın eksiklerini gördük. Şuna inanıyorum; Takımımız 11 kişi oynasaydı biz Manisaspor’u yenerdik, zaten maça çok iyi başlamıştık.”

Futbolcularımız uyum sorununu aşamadı.

“Şanlıurfaspor gibi pahalı bir takımın bulunduğu yer düşünülürse tabii ki çok istenen bir yer değil. Ancak bizim bütçemizi iki futbolcu çok yükseltmiş oldu, biri Sercan Yıldırım diğeri de Georgios Fotakis. Bu transferler Türkiye’nin gündemine oturmuştu, fakat futbolcular talihsizlikler yaşadı, adapte olamadı, futbolcularımız istediği verimi veremedi ve bizde istediğimiz yerde değiliz.”

Gençleştirme operasyonuna gittik.

Devre arasın transfer döneminde takıma kazandırdığımız futbolcular Teknik Direktör Reha Kapsal ve transfer komitesinin yaptığı ortak çalışmayla gerçekleştirildi.Takımdan ayrılan futbolcularımı  kasamızda bıraktığı para yaklaşık 2 Buçuk Milyon TL’dir, yeni transferlere harcanan para ise 1 Buçuk Milyon TL’dir. Yeni transferlerimiz takımın gençleştirmesine yönelik transferlerdi. Şanlıurfaspor’umuza uzun yıllar hizmet verecek başarılı futbolcuları kadromuza kattık. Ayrıca şunun altını çizerek belirtmek isterim ki tüm kamuoyu bilsin  Sercan Yıldırım dahil olmak üzere hiçbir sporcumuzun Şanlıurfaspor Kulübü’nden bir kuruş alacağı yoktur.

Alt yapıya yönelik çalışmalarımızda devam ediyor. PAF takım ve diğer yaş kategorilerinde ki takımlarımıza yetenekli yıldız adaylarını kadromuza katacağız.Transfer çalışmalarımız devam ediyor.

Kaynak: http://sanliurfask.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın