Görüş Bildir
Haberler
Samsung Her Beş Saniyede 39 Bin Dolar Kazanıyor

Samsung Her Beş Saniyede 39 Bin Dolar Kazanıyor

Caner
27.04.2014 - 15:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Her Beş Saniyede 39 Bin Dolar Kazanıyor

WorldPay Zinc’in interaktif raporlama sistemiyle Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Apple gibi teknoloji firmalarının saniye başına elde ettiği kâr ve gelir gerçek zamanlı olarak görülebiliyor.

Çoğu kişi büyük teknoloji firmalarının ne kadar kazanç elde ettiğini merak ediyordur. İşte WorldPay Zinc’in interaktif raporlama sistemi sana bu konu hakkında yardımcı olacak. Siteden Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Apple, Microsoft, Amazon, eBay, Yahoo, HP, Sony ve Samsung‘un saniye başına ne kadar gelir ve kâr elde ettiğini gerçek zamanlı olarak görülebiliyor. 12 farklı firmanın rakamsal verilerinin bulunduğu sitede raporlamalar interaktif ve gerçek zamanlı olarak gösteriliyor. Gelir ve kâr durumu ise tek bir ekrandan takip edilebiliyor.

Sayımı başlattığımız andan itibaren ilk 5 saniye içinde en fazla kâr eden firma, 6,694 dolar ile Apple olurken ikinciliği 5,165 dolarla Samsung göğüsledi. Kazançlara baktığımızda ise 38,855 dolarla Samsung ilk, 30,891 dolarla Apple ikinci sırayı alıyor. Sitede dikkat çeken konu ise 12 firmanın 11′i saniyeler içinde kâr elde ederken, Twitter’ın zarar ediyor.

Beşinci dakikaya geldiğimizde, kâr bazında birinci Apple, kazanç açısından ise Samsung. Twitter da beşinci dakikanın sonunda 6,155 dolar zarar ediyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/samsu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0