Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo Heykeline 'Messi' Saldırısı

Ronaldo Heykeline 'Messi' Saldırısı

Enver K.
12.01.2016 - 23:41

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo'nun doğum yeri olan Madeira Adası'ndaki heykeline, kırmızı boyayla 'Messi 10' yazıldığı bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun doğum yeri olan Madeira Adası'ndaki heykeline, kırmızı boyayla 'Messi 10' yazıldığı bildirildi.

'Diario de Noticias da Madeira' adlı Madeira Adası'nın yerel bir gazetesinin verdiği haberde, FIFA Altın Top Ödülü'nün verildiği günün gece yarısında Cristiano Ronaldo'nun heykeline vandalist bir saldırı yapıldığı ve heykelin üstüne kırmızı boyayla 'Messi 10' yazıldığı ifade edildi. Olay sonrasında Madeira Adası Belediyesi'nin temizlik işçilerinin heykeli temizleyip zarar gören bölümünü onardıkları paylaşıldı. Madeira bölgesel yönetiminin kararıyla 2014'ün aralık ayında konulan Cristiano Ronaldo heykelinin kaidesinde 'Dünyanın en iyi futbolcusu' yazıyor.

'Bu adada Suriye'de yaşamaya layık kişiler yaşıyor'

Ronaldo'nun kız kardeşi Katia Aveiro, saldırıya tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Aveiro, Facebook ve Twitter'daki kişisel hesabına,'Böyle bir şey yapılması üzücü ama aynı zamanda en utanç verici kıskançlıklardan biri... Portekizli olarak beni utandırıyor ve üzüyor. Bu güzel adada halen Suriye'de yaşamaya layık bazı kişiler yaşıyor. Bunlar saygısız ve toplumda yaşamayı bilmeyen kişiler. Savaştan dolayı acı çekenler beni affetsinler ama dünya kötü bir şekilde dağılmış' diye yazdı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın