Görüş Bildir
Haberler
Rıdvan Dilmen'den Telles Yorumu

Rıdvan Dilmen'den Telles Yorumu

Fatih
17.02.2014 - 23:15

Rıdvan Dilmen'den Telles Yorumu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

2-2 biten Antalyaspor - Galatasaray maçı sonrası NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in sözleri şu şekilde;

TELLES, ANDRE SANTOS'UN ZAYIFI

'Açıkçası istatistiklere inanmam ama bu sezon iki takımın 4. kez berabere kalması Antalyaspor'un kolay lokma olmadığını gösteriyor. Antalyspor derli toplu, iyi futbol oynayan, oynamasını bilen bir takım.

İki rakibiniz kazanmış ve maçtan önce 7 puan geridesin. Galatasaray'ın puan kaybetmeye tahammülü yok. Ama maça bakıyoruz, Galatasaray, Antalya'da ilk 10 ve son 10 dakika oynadı sadece. Galatasaray, Eskişehirspor ve Bursaspor'u yenerken coşkulu oynadı, sert oynadı ve rakibini oynatmadı.

Selçuk ve Melo, ceza sınırında oldukları için maçta önce tembihlenmiş. Ceyhun zaten stoper oynuyor. Savunmada da Burdisso ve Semih ilk kez birlikte oynadı. İlk yarıda Sneijder yok, Drogba hiç yoktu. Bugün Semih oynamasaydı Galatasaray çok daha fazla sıkıntı geçerdi. Alex Telles ile Guillermo Burdisso hakkında net bir şey söyleyemem. Oyuncuyla ilgili haksızlık yapamam biraz bekleyeceğim. Derbide izleyeceğim, Chelsea maçını izleyeceğim. Telles, Fenerbahçe'de oynayan Andre Santos'un biraz zayıfı.

İkinci yarı oyun rölantiye döndü. Oyun 2-1'e bağlanmış gibiydi. Emre'nin girmesinin ardından biraz baskıyla topu ceza alanı yakınlarında tuttu ve gol de geldi. Bu bile yetti Galatasaray'a. Fatih Terim zamanında Samsun'da ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış ve ikinci yarı baskıyla birlilte 4 gol atmışlardı. Galatasaray, pres yaptığı zaman bu ligin en tehlikeli takımı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın