Görüş Bildir
Haberler
Prandelli Yeni Kaptanı Açıkladı

Prandelli Yeni Kaptanı Açıkladı

Fatih
15.08.2014 - 22:57

Galatasaray’da teknik direktör Galatasaray, takımın kaptanını resmen belirledi.

Geçen yıl ortaya koyduğu başarılı performansı Dünya Kupası’nda da taçlandıran Hollandalı yıldızı, Galatasaray Yönetimi’nin kaptan yapma planları, başarılı oyuncunun izninin bitmesiyle uygulamaya kondu.

Sneijder’e bu karar Prandelli tarafından iletilirken, 1 aylık tatili sonrasında Florya’da antrenmanlara başlayan yıldız oyuncu bu kararı büyük bir sevinçle karşıladı.

OLDUKÇA FİT DÖNDÜ

Öte yandan sağlık ekibinin verdiği koşu programını tatilde uygulayan Sneijder, testleri de başarılı ile geçti. Tatilde mesai yapması sonucunda Hollandalı, geçen yıldan sadece 1 kilo fazla olarak İstanbul’a fit döndü.

Prandelli’nin teknik heyetindeki kondisyoneri Giambattista Venturatti de genel koşu ve sprint değerleri normal çıkan Hollandalı oyuncu da bu sonuçlar sonrasında bir hayli mutlu oldu. Sneijder’in Fenerbahçe maçına hazır olacağı belirtildi.

EVİM EVİM GÜZEL EVİM

Sneijder ailesinin İstanbul’a dönüşüyle birlikte ‘Yolanthe Yenge’ Instagram’dan ilginç bir paylaşımda bulundu. Sneijder’in eşi evlerinden özel bir kareyi takipçileri ile paylaşarak altına “Evim evim güzel evim” yazdı.

Maçka’daki dairelerinde Sneijder’ın oğlu Jessey havuza girerken Yolanthe Cabau müthiş manzaraya karşı oğlunu görüntüledi.

AdamSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın