Görüş Bildir
Haberler
Oğuzhan Özyakup'la 3 Yıllık Anlaşma

Oğuzhan Özyakup'la 3 Yıllık Anlaşma

Mustafa Murat ARSLAN
04.03.2014 - 13:07 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 13:29

Oğuzhan Özyakup'la 3 Yıllık Anlaşma

Beşiktaş iç transferde kritik bir adım attı. Bir yandan Hugo Almeida’yla nikah tazelemeye çalışan Siyah-Beyazlılar, performans ücret denkleminde takımın en az kazanan ismi olan Oğuzhan Özyakup’un da şartlarını iyileştiriyor.

Bilindiği gibi 2 sezon önce Kartal’a 4 yıllığına transfer olan ve bu sezon 425 bin Euro’ya oynayan genç yıldızın ücretinde iyileştirme yapılacağı açıklanmış ancak yıllık ücretin 1 milyon Euro’ya çıkarılması yönündeki ilk teklif kabul görmemişti. Buna karşın Oğuzhan’ın menajerlik şirketi Sport Entertaintment ile tekrar bir araya gelen transfer komitesinin yaptığı yeni teklif ‘olumlu’ bulundu.

450 BİN EURO ALACAKTI

Siyah-Beyazlı kurmayların en az 3 yıllık yeni sözleşme için kademeli artış gösteren bir tablo sundukları ve ilk yıl 1.4, ikinci yıl 1.5, üçüncü yıl da 1.6 milyon Euro’luk teklifinin Oğuzhan tarafından kabul gördüğü öğrenildi. Bir başka deyişle, 2 yıl önce yaptığı sözleşmeye göre gelecek yıl 450 bin Euro’ya oynayacak olan Oğuzhan, bu rakamı yaklaşık 3’e katlamış oldu.

Taraflar arasında küçük pürüz olarak sadece maç başı ücretlerin kaldığı ve Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde bu anlaşmayı ‘resmen’ duyuracağı ifade edildi.

HABERTÜRK

Kaynak: http://www.spor1903.com/oguzhan-ozyak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın