Görüş Bildir
Haberler
O İddiaya Yanıt Verdi

O İddiaya Yanıt Verdi

Fatih UZUN
26.04.2014 - 12:08

O İddiaya Yanıt Verdi

TÜRKİYE’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert ve nişanlısı, 'bu aşk gerçek değildir' iddialarını yanıtladı. Esma Aykurt, Sert'in kalbinin ve yüreğinin güzelliğini severek, böyle bir karar aldığını bildirdi.

Sert, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 9 ay önce tanışıp yeni nişanlandığı 29 yaşındaki Esma Yıldız’ın kendisini dürüstlüğü nedeniyle sevdiğini söyledi. Sert, evlendikleri zaman ameliyatını yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan’ın nikah şahitleri olmasını istiyor.

Bursa İnegöllü Recep Sert’in yüzü, temizlemeye çalıştığı tüfeğinin ateş alması sonucu tanınmayacak hale geldi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 18 ’da başarılı operasyon yapılan Sert’e, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledildi.

Hastaneden taburcu olduktan sonra Esma Yıldız ile birlikte memleketi İnegöl’e giden ve nişanlanan Recep Sert, nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı:

'Esma ile hastaneye geldikten sonra tanıştım. Yaklaşık 9 ay önce birbirimizi tanıdık, aramızda sadece arkadaşlık ilişkisi vardı. Fakat iki ay önce duygusal anlamda yakınlaşma oldu. Ablası Hatice Hanım, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde böbrek nakli olmuştu. Hep birlikte pikniğe gittik. Arkadaşlık ilişkimiz ilerledi. Birbirimize itiraf edemediğimiz duyguyu bir süre yaşadık. O, beni daha sonra tanıdıkça dürüstlüğümden etkilendiğini söyledi.'

KALBİNİN YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİ BENİ ETKİLEDİ

Sert'i çok sevdiğini, kendisinin hayatına büyük bir anlam kattığını anlatan Aykurt, 'Böyle bir kalbe, yüreğe sahip olduğu için onu çok seviyorum, kalbinin ve yüreğinin güzelliği beni etkiledi' dedi.

Recep Sert ile güzel ve mutlu bir yuvanın hayalini kurduğunu dile getiren Aykurt, 'Recep, hayatıma mutluluk, huzur, sevgi, aşk kattı' diye konuştu.

Sert'e olan sevgisini nişanlısının yüzüne kondurduğu öpücüklerle gösteren Aykurt, en kısa zamanda da Sert ile evlilik planladıklarını kaydetti.

'Hayatıma anlam kattı'

Önce yüzü, sonra hayatı değişen Sert ise şansının yüzüne gülmeye başladığını söyledi. Nişanlısının hayata bakışını değiştirdiğini belirten Sert, 'Hayatıma anlam kattı. Çok zor, sıkıntılı günler yaşadım ama sabrettim ve sabrın sonu mutluluk oldu' diye konuştu.

Evliliğe doğru emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Sert, mutlu, evli ve çocuklu bir hayat arzuladıklarını kaydetti. Nişanlısının evlilik için sabırsızlandığını söyleyen Sert, 'Esma'ya kalsa hemen evleniriz ama önce benim tedavimin bitmesi gerekiyor. Tedaviyi tamamladıktan sonra evliliği planlıyoruz' ifadelerini kullandı.

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın da kendisini tebrik ettiğini belirten Sert, Özkan'ın da haberi alınca çok mutlu olduğunu belirtti.

Nişan yüzüklerini AA objektiflerine gösteren mutlu çift, bu mutluluğu herkesin yaşaması temennisinde de bulundu.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/o-iddiaya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0