Ayliz Duman Çok Sade Kaldı: Miss Universe 2024'te Gelmiş Geçmiş En Çarpıcı Ulusal Kostümler Giyildi!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Meksika'nın başkentinden düzenlenen 2024 Kainat Güzellik Yarışması'nın (Miss Universe 2024) kazananı belli oldu. Danimarka temsilcisi Victoria Kjær Theilvigo '2024 Kainat Güzeli' ünvanına layık görüldü. Theilvigo'nun tacını taktığı yarışmada ülkemizi ise Ayliz Duman temsil etti. Son yılların en başarılı kostümlerinin giyildiği yarışmada görsel şölen yaşandı. Dereceye giremeyen Ayliz'in giydiği kostüm hem çok sade hem de ülke temsiliyle alakasız bulundu.
Aylardır merakla beklenen 2024 Kainat Güzellik Yarışması (Miss Universe 2024) finali Meksika'nın başkenti Mexico City'de önceki gün düzenlendi.
126 ülkeden seçilen güzellerin mücadele ettiği yarışmada Danimarkalı Victoria Kjær Theilvigo, 2024 Kainat Güzeli (2024 Miss Universe) seçildi.
İlk kez bir Danimarkalı güzelin birincilik tacını giydiği Miss Universe 2024'te gelmiş geçmiş en çarpıcı ulusal kostümler giyildi. Hadi gelin önce hangi ülke temsilcisi neler giymiş ona bi' bakalım:
Moldovya:
İtalya:
Fransa:
Japonya:
Porto Rico:
Guyana:
Kamboçya:
Küba
Kazakistan:
Amerika:
Mısır:
Rusya:
Brezilya:
Dominik Cumhuriyeti:
Turks ve Caicos Adaları:
Bolivya:
Danimarka:
Kırgızistan:
Tayland:
Peru:
Letonya:
Honduras:
Vietnam:
Yunanistan:
Kolombiya:
Ekvador:
Filipinler:
Guatemala:
Venezuela:
Meksika:
Ukrayna:
Hindistan:
Arjantin:
Malta:
Kanada:
Bahamalar:
Hollanda:
Kenya:
Pers:
Zimbabve:
Pakistan:
Şili:
Peki adeta karnaval havasının yaşandığı podyumda Türkiye'yi temsil eden Ayliz Duman ne giydi? Kendisi oldukça sade, beyaz uzun bir elbiseyle boy gösterdi.
İşte Ayliz Duman'ın ülkemizi temsil ettiği kostümü:
Gelen tepkileri de birlikte görelim:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2020 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldum. Dijital dünya, fotoğraf, tasarım ve renklerin ahengine kendimi kaptırmaktan keyif aldığım dönemlerde magazinin uçsuz bucaksız dünyasının da inanılmaz eğlenceli olduğunu keşfettim. Yaklaşık üç yıldır Onedio’da editörlük yapıyorum. Buradaki maceram süresince en içten ve biz bize konuşuyor tadındaki içeriklerimi sizlere sunmak istiyorum.
Tüm içerikleri






Yorum Yazın