Görüş Bildir
Haberler
Ne Kaldırması, O Görüntülerin Silinmesine İtiraz Ettiniz

Ne Kaldırması, O Görüntülerin Silinmesine İtiraz Ettiniz

Fatih UZUN
14.02.2014 - 17:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne Kaldırması, O Görüntülerin Silinmesine İtiraz Ettiniz

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ‘MHP’lilerin internetteki görüntülerini biz kaldırdık’ yönündeki iddiasını yalanladı.

Aksine mahkeme kararıyla internetten çıkarılması kararlaştırılan görüntülere, Başbakanlık’a bağlı Türkiye İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından itiraz edildiğini açıkladı. Vural, “Bu hususta elimizde TİB Başkanlığı’nın itiraz kararı vardır.” dedi.

Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında MHP’li yöneticiler hakkında 2011 seçimleri öncesinde internete düşen görüntüleri gündeme taşıdı. O dönem kirli yayınları yapan sitelerin kurulumu için yer ve içerik sağlayan kişinin AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Faruk Bayındır olduğunu hatırlatan Vural, bu kişiye ait kredi kartıyla yer içerik sağlayıcılara ödeme yapıldığının belgesini o dönem ortaya çıkardıklarına dikkat çekti. Vural, “İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu kirli siteleri satın alan, hangi yapının adamıdır? Hangi istihbarat örgütüyle ilişkisi vardır? K.Irak’a gidip gelmekte midir?” sorularını yöneltti.

MHP Grup Başkan Vekili Vural, “Sayın Bahçeli’nin yanındaki milletvekillerine, grup başkan vekillerine yönelik görüntüler yayınlandı. Bunları durduran da biz olduk.” sözleri sebebiyle Erdoğan hakkında ailece 100’er bin lira tazminat davası açmak için hukukî süreç başlattıklarını da açıkladı. Kararı eşi ve iki çocuğuyla birlikte aldıklarını belirten Vural, “İki defadır aynı yalanı söylüyor. Bilerek grup başkan vekili diyor. Başbakan herhalde herkesi kendisi gibi şeref ve haysiyet fukarası sanıyor. Bizim ailemize, ecdadımıza böyle bir iftirayı atan, her şeyden önce kendisiyle ilgili iftiralara cevap vermelidir. 2007’den beri grup başkanıyım, böyle bir şey olmamıştır ama olmuş gibi gösteren bir zihniyet var. Gelmişim, geçmişim ecdadım hepsi de Başbakan’dan davacı olacaktır. Allah nezdinde de bundan davacıyız. İmam hatibi bitirmiş ama iftira hatibi olmuş.” diye konuştu.

Oslo’da Öcalan da var mıydı? Belki onun da fotoğrafı çıkar

Oktay Vural’ın gündeminde seçimden sonra önceliği özerklik inşasına vereceklerini açıklayan BDP lideri Selahattin Demirtaş da vardı. Erdoğan ve Öcalan’ın birlikte Kürdistan’ı inşa ettiğini belirten Vural, çok tartışılacak bir iddia ortaya attı: “Bunun sözü verilmiştir. Acaba Oslo’da Öcalan da mı vardı? Ya onun olduğu fotoğraf da çıkarsa; çıkabilir belli olmaz. AKP-BDP koalisyonu. Biri yolsuzluğu görmüyor, AKP ise bölücülüğü görmüyor. Milletin malını mülkünü toprağını paylaşıyorlar.”

  • SELİM KUVEL

  • Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/_mhpli-vural-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0