Görüş Bildir
Haberler
Mourinho Sevinçten Uçuyor

Mourinho Sevinçten Uçuyor

Fatih
19.07.2014 - 01:30

Mourinho Sevinçten Uçuyor

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, yeni sezon öncesinde basın karşısına geçti.

Transferlerin bu kadar çabuk bitirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden başarılı teknik adam, rakipleri hakkında da çarpıcı yorumlarda bulundu.

Fabregas transferinde zorlanmadığını ifade eden Mourinho, 'Onunla 20 dakika konuştum. Bize gerçekten gelmek istiyordu. Sizin de bildiğiniz gibi Arsenal da onun için bir seçenek idi ama o bu konuyu açmadı. Bizim hedeflerimiz ile Benim için kolay bir işti' diye konuştu.

Transferler hakkında değerlendirmede bulunan Mourinho, 'Yönetim çok iyi bir iş başardı. Sadece transfer edilen oyuncularda değil aynı zamanda rekor bir zamanda bunları gerçekleştirdi. Normal transfer sezonu 31 Ağustos'ta kapanıyor ama bizimki 19 Temmuz'da bitti. Bugün transferi kapattık. Kulüp inanılmaz iş çıkardı. Hedeflerimizi biliyorduk, oyuncuları tanıyorduk. Kulüp onlara hücum etti ve erken bir dönemde işi bitirdi. İhtiyacımız olan buydu. Kadro arzuladığım seviyeye geldi' ifadelerini kullandı.

Arsenal'ın oyuncusu Jack Wilshere'ın sigara ile havuzda çekilem görüntülerine de yorum yapan Mourinho, oyuncuların örnek alındıklarını ve genç çocuklara örnek olunması gerektiğini savundu.

Mourinho, 'Doktor değilim ama bir oyuncu idman dışında arkadaşları ile birlikte bir tane sigara içmişse, bu onun futbol performansını etkilemez. Ama bir çocuk ona bakarak 'bir futbolcu sigara içiyorsa ben de içebilirim' diyebilir. Bu fiziksel bir olaydan çok sosyal bir konu' diye konuştıu.

Manchester United'ın yeni hocası Louis van Gaal'in ilk basın toplantısını takip ettiğini belirten Portekizli çalıştırıcı tipik bir Van Gaal konuşması olduğunu söyledi.

Mourinho, 'Basın toplantısını izledim ve tipik bir Louis konuşmasıydı. Bildiğim Louis. Çok açık ve pragmatik. Size sorulanlara direkt ve dürüst bir şekilde yanıt verdiğinizde kaba olmuyorsunuz. O da böyle yapıyor. Açıkçası o da bizim gibi şampiyon olmak istiyor ve söyledikleri bu doğrultuda' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ing...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın