Görüş Bildir
Haberler
Manuel Lanzini Transferinde Flaş Gelişme

Manuel Lanzini Transferinde Flaş Gelişme

Fatih
19.07.2014 - 23:45

Manuel Lanzini Transferinde Flaş Gelişme

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek istediği Arjantinli Manuel Lanzini transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Demba Ba'yı kadrosuna katarak ses getiren Beşiktaş, Gökhan Töre transferini de resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Transferdeki bir diğer hedef Lanzini'de ise işler biraz karıştı.

Taliplileri arttı

Beşiktaş'ın transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Manuel Lanzini için İspanya'nın Villareal, İtalya'nın Lazio ve İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Tottenham'ın devreye girdiği aktarıldı.

Somut teklif Beşiktaş'tan

Arjantin basınında da yer alan haberlerde Lanzini'nin takımdan kesin olarak ayrılması beklenirken hangi takıma gideceğinin henüz netlik kazanmadığı belirtildi. Beşiktaş'ın yaklaşık 1 aydır görüşmeler yaptığı River Plate'e somut teklifte bulunan tek takımın Beşiktaş olduğu belirtilirken ismi geçen diğer kulüplerin menajerler aracılığıyla transfer soruşturmasında bulunduğu aktarıldı.

Peşinat sorunu

Arjantin basınındaki haberlere göre River Plate'in Beşiktaş'tan ilk etapta 8 milyon Euro istediği ancak rakamın 6 milyon Euro'ya kadar düştüğü aktarılırken bu rakamın nasıl ödeneceği hususunda problemler olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Dema Ba transferinde olduğu gibi Lanzini için de 1.5-2 milyon Euro gibi bir rakamı peşin olarak ödemek istediği kalan kısmını da vadelendirmeyi hedeflediği aktarılıyor. Ancak Arjantin kulübünün 6 milyon Euro'luk rakamın tamamına yakınını nakit olarak istemesi transferi zora sokuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gökhan Töre transferini tamamladıktan sonra Lanzini transferine yoğunlaşacağı ve bu hafta içinde olumlu ya da olumsuz bir şekilde bu transferde bir sonuca varacağı bildiriliyor.

Eurosport

Mustafa Göksel

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın