Görüş Bildir
Haberler
Mancini'nin Ekibinde Değişiklik

Mancini'nin Ekibinde Değişiklik

Fatih
27.05.2014 - 21:10

Mancini'nin Ekibinde Değişiklik

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, yeni sezon için istediği oyuncuların listesini yönetime verirken bir transfer de teknik ekibe istedi: Angelo Gregucci.

Sezonun bitmesiyle birlikte transfere yoğunlaşan Galatasaray, teknik ekibe de takviye yapmayı planlıyor. Mancini'nin Fiorentina ve Manchester City'yi çalıştırdığı dönemlerde teknik danışmanlığını yapan Angelo Gregucci, önümüzdeki sezon Galatasaray için çalışacak.

Eski bir futbolcu olan Gregucci, antrenörlük kariyerine ilk olarak İtalyan ekibi Reggiana'da yardımcı antrenör olarak başladı. Bir sene sonra bu takımda teknik direktörlüğe getirilen İtalyan futbol adamı, işler iyiye gitmeyince -kısa süreli bir Viterbese macerasının da ardından- o dönem Fatih Terim'in yerine Fiorentina teknik direktörlüğüne getirilen Roberto Mancini'nin ekibine yardımcı antrenör olarak katıldı.

Bir süre Mancini'nin yardımcı antrenörlüğünü yaptıktan sonra yeniden teknik direktörlük işine soyunan Gregucci, daha sonra Venezia, Salernitana, Lecce, Vicenza, Atalanta, Sassuolo ve son olarak da kariyerine başladığı kulüp olan Reggiana'yı çalıştırdı.

45 yaşındaki antrenör, 2012 yılında o dönem Manchester City'nin teknik direktörlüğünü yapan Roberto Mancini'nin ekibine bu kez teknik danışman olarak katıldı. Gregucci o dönem, City adına rakipleri izleyerek analiz edip, teknik direktör Roberto Mancini'ye rapor veriyordu. Ancak Gregucci'nin City kariyeri, Mancini'nin bu takımdan kovulmasıyla birlikte sona erdi.

Mancini ile birlikte gelecekti

Aslında Roberto Mancini, Galatasaray'a gelirken tıpki Ivan Carminati, Fausto Salsano ve Attilio Lombardo gibi Angelo Gregucci'yi de ekibinde getirmek istemişti. Ama bu isim Başkan Ünal Aysal'a takılmıştı.

Daha sonra bir İtalyan radyo kanalına konuşan Gregucci de bu rahatsızlığını 'Benim için Galatasaray’da yer yoktu. Sorunlar doğdu çünkü Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, teknik heyette kimlerin olacağına karar verdi. Dışarıda kalan tek isim ben olmadım. Artık önüme bakıyorum. Belki de yalnız başıma yürümenin zamanı geldi” diyerek ifade etmişti.

Takım daha erken toplanacak

Öte yandan kulüpte bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray Futbol Takımı'nın konuşulandan daha erken toplanacağı öğrenildi. Aslında Mancini, son konuşmasında takımın 15 Temmuz'da toplanmasını istemişti. Ancak Temmuz ayı sonunun Ramazan Bayramı'na denk gelmesi sebebiyle oyuncularına bayram tatili vermek isteyen İtalyan hoca, bu süreyi 1 hafta öne alarak toplanma tarihini 8 Temmuz olarak belirledi.

Kamp Avusturya'da

Bu arada Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıklarını nerede yapacağı da kararlaştırıldı. Cim Bom sezonu Avusturya'da açacak. Ayrıca Mancini, kamp için bir de şart koştu... İtalyan hoca takıma uygulacağı antrenman programı için kampta 3 adet antrenman sahasının yan yana olmasını istiyor. Galatasaray, bu istekten dolayı Mancini'nin kriterlerine uygun bir yer ayarlayacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın