Görüş Bildir
Haberler
Lego Batman 3: Beyond Gotham Duyuruldu

Lego Batman 3: Beyond Gotham Duyuruldu

Ulaş
31.05.2014 - 13:32

Lego Batman 3: Beyond Gotham Duyuruldu

Birkaç gün gecikmeli olsa da bu haberi atlamak olmazdı. Warner Bros, LEGO Batman 3′ün geliştirilme aşamasında olduğunu ve bu sene piyasaya çıkacağını bir video ile açıkladı. Detaylarının önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan E3 fuarında açıklanması beklenen oyun bu sefer biraz daha farklı bir konsepte sahip olacak.

Hatırlarsanız LEGO Batman tuttuktan sonra ikinci oyun LEGO Batman 2: DC Superheroes’a çevrilmiş ve birçok yeni karakter eklenmişti. Bu sefer de yine Batman adını taşısa da tüm DC evrenini konu alacak, ama mekanı farklı bir boyuta taşıyacak.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham adıyla, Gotham’ın ötesinde ismine sahip olan oyun uzayda geçecek. Evet yanlış okumadınız, bu sefer LEGO DC karakterleriyle uzayda Joker ve diğer düşmanların avına çıkacağız. LEGO Marvel’ın başarılı temasından sonra LEGO Batman oyununun da bu tarzda geliştirilmesinin beklendiğini belirtelim.

TT Games İngiltere stüdyosunun geliştirdiği oyun tüm platformlara çıkacak. Hatta saymak gerekirse; PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, DS, 3DS ve PS Vita. Bu yılın Sonbahar döneminde çıkacağını da tekrarlayalım. Bu arada Warner Bros’un dağıtımını yaptığı LEGO oyunlarının toplamda 100 milyonun üzerinde satıldığını da belirtelim.

  • Superkarga
Kaynak: http://superkarga.com/lego-batman-3-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın