Görüş Bildir
Haberler
Lampard Yerine İki İsim

Lampard Yerine İki İsim

Fatih
03.06.2014 - 01:30

Lampard Yerine İki İsim

Teknik direktör Jose Mourinho, Atletico Madrid'de başarılı bir sezon geçiren Koke'yi listenin birinci sırasına koyarken, Barcelonalı Cesc Fabregas'ın adı da kulislerde yankılanıyor.

Chelsea'den ayrıldığını açıklayan tecrübeli isim Frank Lampard'ın boşuluğunu doldurmak için kolları sıvayan Londra kulübünde iki futbolcunun adı ön plana çıkıyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Atletico Madrid'de başarılı bir sezon geçiren Koke'yi listenin birinci sırasına koyarken, Barcelonalı Cesc Fabregas'ın adı da kulislerde yankılanıyor.

MOURINHO'YA ELEŞTİRİLER

Lampard'ın gidişine izin veren teknik direktör Jose Mourinho'ya da eleştiriler yükseliyor. İngiltere Premier Lig'de yeniden boy gösterecek olan Queens Park Rangers'ın hocası Harry Redknapp, Lampard'ın Chelsea'de bir yıl daha oynaybilecek güçte olduğunu belirterek Mourinho'yu eleştirdi.

Redknapp, 'Frank'in tavsiye isteyeceği tek kişi babasıdır, ama o zeki bir çocuk. Güzel bir kız arkadaşı var ve birkaç yıl içinde New York'ta nişanlanmayı düşünüyorlarsa onun için güzel bir macera olur. Chelsea'de bir yılı daha rahatça çıkarırdı. Ben Chelsea hocası olsaydım onu 1 sene daha oynatırdım. Hala gücü yerinde ve Roy Hodgson da böyle düşünüyor.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ing...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın