Görüş Bildir
Haberler
Ak Partili Vekilden Bir Garip Protesto

Ak Partili Vekilden Bir Garip Protesto

Onedio Medya
09.04.2014 - 19:57 Son Güncelleme: 09.04.2014 - 20:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuşurken, Ak Partili Vekil Arkasını Döndü

Ünal'a CHP'liler tepki gösterdi. TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise duruma müdahale etmesini isteyen CHP'lilere 'Oğlumun harici kimsenin oturuşuna kalkışına karışmadım' yanıtı verdi.

Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri öncesi CHP'nin talebi üzerine usul tartışması açıldı. CHP adına Tunceli Milletvekili Kamer Genç söz aldı. Bu sırada AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, oturduğu koltuğu ters çevirdi ve arkasını dönerek 'Basın özeti' kitapçığını okumaya başladı. Genç'in konuşması bitince kürsüye AK Parti Grup Başkanvekili Nuretin Canikli çıktığında ise Ünal kitapçığı okumaya bırakıp koltuğunu düzeltti.

CHP'li milletvekilleri, AK Parti İstanbul Millletvekili Şirin Ünal'ın CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in konuşması sırasında arkasını dönen Ünal'a tepki gösterdi ve durumu TBMM Başkanvekili Meral Akşener'e iletti.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise CHP'lilere, 'Oğlumun dışında bugüne kadar kimsenin oturuşuna kalkışına karışmadım. O da küçükken nasıl medeni olunacağını anlattığım çerçevede bir anne olarak ona karıştım, gerisine karışmıyorum' karşılığını verdi.

Ümit KOZAN - Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/chpli-kamer-gen...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0