Görüş Bildir
Haberler
Kickstarter Android Uygulaması Yolda

Kickstarter Android Uygulaması Yolda

ATKN
23.01.2015 - 10:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kickstarter’ın web sayfasında yayınlanan bir iş ilanına göre, platform bir Android uygulaması oluşturmak için yazılım mühendisi arıyor.

Parlak fikirler, ilginç projeler için bağış yoluyla fon toplama felsefesinin en tanınan platformlarından biri de Kickstarter. Bu topluluk finansmanı sayesinde tüketici elektroniği mağazalarından, dijital kitap endüstrisine kadar çok sayıda alanda binlerce proje hayata geçirildi. Özellikle 3D yazıcı, akıllı gözlük gibi giyilebilir teknoloji alanlarında önemli projelerdi bunlar. Üstelik yeni fikirler de gelmeye aralıksız devam ediyor. Türkiye'den çok sayıda genç girişimci Kickstarter'ı çok sevdi...

Şimdi ise en son haber Kickstarter için uzun zamandır beklenen Android uygulaması hakkında.

Kickstarter’ın web sayfasında yayınlanan bir iş ilanına göre, platform bir Android uygulaması oluşturmak için yazılım mühendis arıyor. Buraya tıklanarak detaylarına ulaşılan iş ilanı, Türkiye’deki Android mühendisleri için ne ifade eder bilmiyoruz ama bu işi bizden birinin yapması harika olurdu.

Ne zaman yayınlanır?

Kickstarter’ın Android uygulaması, milyonlarca kişinin akıllı telefonları üzerinden söz konusu platformda gezinebilmelerini, ilgilerini çeken giirşimlere bağışlarla yardımlarda bulunmalarını sağlayacak. Bu uygulamayı görmek için çok fazla bekleneceğini zannetmiyoruz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/kickstarter-an...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın