Görüş Bildir
Haberler
Juve'den Drogba İçin Şok Açıklama

Juve'den Drogba İçin Şok Açıklama

Fatih
28.05.2014 - 23:26

Juve'den Drogba İçin Şok Açıklama

Galatasaray ile yolları ayrılan Didier Drogba'yı renklerine katmak istediği öne sürülen Juventus'tan şok bir açıklama geldi.

Torino ekibi Juventus'un Genel Direktörü Beppe Marotta, Bocconi Üniversitesi'nde katıldığı bir toplantıda, öğrencilerin Drogba'yı transfer edecekleri iddialarına ilişkin bir sorusuna da cevap verdi.

Marotta, 'Drogba şu anda özgür ve onu bize teklif ettiler, ama biz bu teklifi dikkate almadık' dedi.

Geçtiğimiz günlerde çizme basınında çıkan bazı haberlerde, İtalya liginin en değerli takımı olan Juventus'un, 36 yaşındaki Drogba'ya teklif götürdüğü ve ona yıllık 4 ila 5 milyon Euro arası ödeme yapmaya hazır olduğu belirtilmişti. Ancak siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Antonio Conte'nin, yaşından ötürü Fildişi Sahilli yıldızı istemediği öne sürülmüştü.

SANCHEZ'E GÖZ DİKTİLER

Öte yandan, Juventus'un transfer gündemine de değinen Marotta, Barcelona'da forma giyen Şilili oyuncu Alexis Sanchez'e göz diktiklerini açıkladı. Marotta, 'Sanchez'le gerçekten yakından ilgileniyoruz, ama halen harekete geçmedik. Zamanı geldiğinde harekete geçip, bunu kamuoyuyla paylaşacağız' dedi.

YILDIZLARIMIZI GÖNDERMEYİZ

Real Madrid'in ise Juventus'un başarılı oyuncusu Vidal ile ilgilendiğini açıklayan Marotta, ancak henüz resmi bir teklifle kendilerine gelinmediğini söyledi.

Takımlarından hiçbir yıldızın başka bir takıma gitmesine izin vermeyeceklerini belirten Marotta, Pogba ile de yakın zamanda kontratını uzatmak için bir araya geleceklerini dile getirdi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın