Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'daki ‘Gizemli’ Araçlar Sağlık Bakanlığı'na Aitmiş...

İstanbul'daki ‘Gizemli’ Araçlar Sağlık Bakanlığı'na Aitmiş...

ATKN
23.07.2015 - 11:31 Son Güncelleme: 23.07.2015 - 13:03

Dün basına yansıyan İstanbul'da MHP ve CHP il binalarının civarına park edilmiş 'gizemli' araçların Sağlık Bakanlığı'na ait olduğu açıklandı. 'Aynı plakalı araç' uygulamasının ise Başbakanlık ve bakanlık koruma araçlarında uygulanan 'sıradan' bir yöntem olduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Deniz Ayas'ın haberine göre araçlardan birisinin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun İstanbul’da kullandığı makam aracı olduğu, diğerinin de bakanlığa ait koruma araçlarından birisi olduğu öğrenildi.

Partiler alarma geçmişti

Her ikisi de İstanbul Sarıyer’deki Sanayi Mahallesi’nde bulunan CHP ve MHP İstanbul İl Başkanlığı binalarının arasında arka arkaya park edilmiş halde görüntülenen plakasız araçlar, sosyal meydayada geniş yankı bulmuş ve söz konusu partiler de valilik nezdinde harekete geçmişti.

'Araçlar bize ait'

'Araçlar bize ait'

Araçlarla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanlığı, söz konusu araçların kendilerine ait olduğunu duyurdu. Plakasız araçlardan “sedan tipi” olanın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun İstanbul’da kullandığı makam aracı olduğu, diğerinin de yine Bakanlığın koruma araçlarından birisi olduğu bildirildi.

Söz konusu araçların bölgedeki sanayiye olağan kontrol için getirildikleri belirtildi.

'Aynı plakalı araç uygulaması sıradan bir yöntem'

“Aynı plakalı araç” uygulamasının, Başbakanlık ve bakanlık koruma araçlarında uygulanan ‘sıradan’ bir yöntem olduğu da bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0