Görüş Bildir
Haberler
"İş Dünyasında Lider Hala Biziz!"

"İş Dünyasında Lider Hala Biziz!"

Onedio Medya
03.01.2014 - 18:49 Son Güncelleme: 03.01.2014 - 19:03

"İş Dünyasında Lider Hala Biziz!"

Zor günler geçiren cep devinin tepesindeki isim, 'lider hala biziz' diyerek rakiplerine meydan okudu

BlackBerry kısa süre önce satılıyor olduğuna dair haberlerle gündeme gelmişti. Piyasada bir zamanlar çok yüksek olan pazar payını Apple ve Google telefonlarına kaptıran BlackBerry'inin Mark Zuckerberg'in hedefinde olduğu, Zuckerberg'in BlackBerry'i satın alarak Facebook telefonları üretmek istediği konuşuluyordu ancak bu haberlerin devamı gelmedi.

BlackBerry'nin CEO'su John Chen ise, BlackBerry hakkında daha ilginç açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir röportajda, rakiplerinin BlackBerry'yi geçmiş olmalarına rağmen BlackBerry telefonların hala kurumsal müşteriler arasında bir numara olduğunu ve şirketin kurumsal müşteri pazarında lider olduğunu iddia etti.

Gerçekten de, ABD'de pek çok devlet kurumunda halen sadece BlackBerry telefonların kullanılmasına izin veriliyor. Ancak bu durum değişmek üzere zira ABD Savunma Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı 2012'de BlackBerry sistemini terk ederek iPhone kullanmaya başladı. Mart ayında da BB10 sistemi, İngiliz devletinin güvenlik testlerini geçmeyi başaramayarak, devlet görevlilerinin kullanımından çekilmişti. Yine de dünyanın pek çok ülkesinde liderlerin ve devlet kurumlarının güvenli olduğu gerekçesiyle BlackBerry'yi tercih ettiği biliniyor. Ancak şirketin hala 1 numara olduğuna dair kesin bir kanıt yok.

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/blackber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0