Görüş Bildir
Haberler
İngiltere'de Bir Aileye Evlatlık Verildim

İngiltere'de Bir Aileye Evlatlık Verildim

Mustafa Murat ARSLAN
16.01.2014 - 19:59 Son Güncelleme: 16.01.2014 - 20:16

İngiltere'de Bir Aileye Evlatlık Verildim

Oğuzhan Özyakup birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Ntvspor’da yayınlanan ”Çerçeve” adlı programa katıldı.

İşte Oğuzhan Özyakup’un açıklamalarından satır başları;

HOLLANDA’DA KİMSE KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL

”Hollanda’da doğdum, futbola parkta başladım. Daha sonra Türk amatör kulübü vardı, orada devam ettim. 2 sene oynadıktan sonra başka bir amatör kulübe geçtim. Sonra bölge karmalarına katıldım, AZ Alkmaar beni transfer etti. Orada alt yapı sistemi çok farklıdır. Okulunuz biraz kötü giderse sizi 1 hafta idmana çıkarmıyorlar. Şehirde ne yaptığınız kimsenin umrumda değildir. İsterseniz çok büyük futbolcu olun, sonuçta hepimiz insanız. Orada 3 sene top oynadıktan sonra İngiltere’ye geçtim.”

İNGİLİZ BİR AİLENİN YANINA VERİLDİM

Arsenal’e gelen genç futbolcuları İngiliz bir ailenin yanına veriyorlar. Ben de evlatlık olarak verildim. Bir kaç aile vardı, gittim gördüm ve bana uygun olan aileyi seçtim. Ne istersem yapıyorlardı.” şeklinde konuştu.

FUTBOLU BABAMDAN ÖĞRENDİM

Futbolsever bir aileden geliyorum. Amcam Gençlerbirliği’nde oynadı. Babam da çok iyi futbolcuydu, Şekerspor’da oynadı. Babamın bana çok emeği oldu, ondan öğrendim futbolu.

BEŞİKTAŞ’I NEDEN SEÇTİĞİNİ AÇIKLADI

”Arsenal-Milan maçında 3-0 öndeydik. Oyuna girmek için hazırlanmıştım, tam oyuna girecekken hoca vazgeçti. Bu beni kırmıştı. Kendi kendime oynamam gerektiğini düşündüm. Hollanda’dan Feyenord ve PSV’den teklif vardı. Türkiye’den de teklifler vardı. Hangi takımların teklif ettiğini söylemeyeceğim, bunu kendime saklayacağım. Beşiktaş’ın teklifi bana çok cazip geldi. Bana gösterdikleri ilgi, plan ve projeleri beni çok etkiledi. Bu yüzden Beşiktaş’ı tercih ettim. Türkiye’ye gelmem de Türklüğümün de payı oldu. Buraya gelirken 20 maç oynarsam mutlu olurum dedim ancak 30 maç oynadım ve milli takıma seçildim. Hedeflerime şu ana kadar ulaştım.” dedi.

ENSONHABER

Kaynak: http://www.spor1903.com/oguzhan-ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın