Görüş Bildir
Haberler
Herkes Şaştı Kaldı! Sabri Sürprizi

Herkes Şaştı Kaldı! Sabri Sürprizi

Fatih
26.01.2014 - 22:15

Herkes Şaştı Kaldı! Sabri Sürprizi

Mancini yine şaşırttı; sağ bek Sabri, sol bek Sabri, sağ açık Sabri ve son olarak sol açık Sabri...

Süper Lig'in ilk yarısını ezeli rakibi Fenerbahçe 'nin 8 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray , ikinci yarıya da şokla başladı. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşmamak için yeni kayıplara tahammülü olmayan sarı-kırmızılılar, Kamil Ocak Stadı'nda 0-0'lık sonuçla beraberliğe razı oldu. Etkisiz bir oyun ortaya koyan Cimbom'da teknik patron Roberto Mancini'nin tercihleri tepki çekti.

Galatasaray, devre arasında 4 transfer yapmasına karşın Alex Telles ve Izet Hajrovic'e henüz lisans çıkaramadı. Bruma ve Aydın Yılmaz'ın talihsiz sakatlıkları sonucu sezonu kapatmasının yanı sıra golcü Burak Yılmaz'ın kart cezası, kuşkusuz Mancini'yi kadro kurmakta zorladı. Ancak İtalyan çalıştırıcı, herkesi şaşırtan bir sistem ve kadroyla sahaya çıktı.

SABRi HER YERDE

Hakan Balta'nın stoper, Felipe Melo'nun libero, Emre Çolak'ın sağ açık, son bölümde Nordin Amrabat'ın forvet oynaması şaşkınlık yarattı. Bu sezon sağ bek, sol bek ve sağ açıkta görev yapan Sabri Sarıoğlu ise Gaziantepspor karşısında sol açık olarak forma giydi. Mancini maç içerisinde sistemi değiştirirken, Sabri de 4'lü savunmanın soluna geçti.

Radikal.com.tr

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/herkes...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın