Görüş Bildir
Haberler
Hamzaoğlu: "Galatasaray İçin Şampiyonluk Mümkün Olmayacak Gibi Gözüküyor"

Hamzaoğlu: "Galatasaray İçin Şampiyonluk Mümkün Olmayacak Gibi Gözüküyor"

Enver K.
07.01.2016 - 22:35

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Gidişata bakılırsa Galatasaray için şampiyonluk mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Galatasaray'da oynanan oyun ümit verici değil' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeşil-beyazlı takımın kamp yaptığı otelde düzenlediği basın toplantısında, soruları yanıtladı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süre çalışmayı düşünmediğini ancakBursaspor'dan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten Hamzaoğlu, 'Bursa'nın futbol aşkını severek takip ediyordum. Bursaspor'da çalışırsam neler yapabilirim diye hayallerim vardı. Bugün doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum' diye konuştu.

'Galatasaray'daki oyuncuların hepsine kefilim'

Hamzaoğlu, Galatasaray'dan transfer yapmayı isteyip istemediği yönündeki bir soruyu, 'Şu pozisyonda Galatasaray'dan bir veya birkaç oyuncuya talip olmak huzursuzluk çıkartır. Oradaki her oyuncumun arkasındayım. Galatasaray herhangi biriyle ayrılmayı düşünürse, bizim de ihtiyacımız varsa ve bütçemiz uyarsa, ayrılacak her oyuncuyu alabilirim. Oradaki oyuncuların hepsine kefilim' şeklinde cevapladı.

Galatasaray'ın şampiyonluk şansı

Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin avantajlı olduğunu, Galatasaray'ın ise şampiyonluğa ulaşmasının mümkün görünmediğini söyledi. 

Hamzaoğlu, 11 puan farkı kapatmanın kolay olmadığının altını çizerek, 'Gidişata bakılırsa Galatasaray için şampiyonluk mümkün olmayacak gibi gözüküyor. Fenerbahçe, toparlandı ve iyi oynamaya başladı. Beşiktaş, sezon başından beri istikrarlı şekilde oyununu sürdürüyor. Galatasaray'da oynanan oyun ümit verici değil' değerlendirmesinde bulundu. 

'Kararı alanlara kırgınım'

Galatasaray'dan ayrılma sürecini değerlendiren Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

'Galatasaray'dan ayrılmak bizi üzdü. Bir sene önce geldiğimizde yine zor durumda olan bir Galatasaray vardı. Puan olarak iyi durumdaydı ama futbol olarak kimseyi tatmin etmeyen bir takımdı. Bir senede çok iyi günler geçirdik, 3 kupa kazandık. Bu 3 kupayı biz almadık, bunu başaran takımın başında olmaktan gurur duyduk. Dördüncü yıldıza denk geldik. Bu hesap ederek yaptığımız bir şey değil. 20 şampiyonluktan bir tanesini kazandık. 4 yıldızda, 20 şampiyonluk yaşayan tüm hocaların emeği var. Fatih hocanın belki tek başına bir yıldızı var. Çorbada tuzumuz olduğu için kendimizi mutlu sayıyoruz.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
14
5
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alkolik bilbao

Şimdi böyle cesaretle konuşuyorsun ya keşke takımın başındaylen de böyle cesaretli olabilseydin. İyi adamsın hocam aya yanlış yapıyorsun bu toplara girmen ho... Devamını Gör