Görüş Bildir
Haberler
Gökyüzü Kütüphanesi Hakkında Merak Ettikleriniz

Gökyüzü Kütüphanesi Hakkında Merak Ettikleriniz

02.06.2014 - 20:11 Son Güncelleme: 04.06.2014 - 20:50

Gökyüzü Kütüphanesi Hakkında Merak Ettikleriniz

GÖKYÜZÜ KÜTÜPHANESİ NEDİR?

Gökyüzü Kütüphanesi, Rafların Arasından ve The Reading Lady bloglarının öncülüğünde başlatılan bir kitap kampanyası. Amacımız, Soma’daki çocuklar için kocaman bir kütüphane oluşturmak. Elinizdeki kitapları gönderebileceğiniz gibi, İnternet üzerinde çok cüzi fiyatlara satılan çocuk ve genç kitaplarını satın alıp kargoyla bize göndererek de kampanyamıza destek olabilirsiniz. Tek bir kitap, bir hayatı değiştirebilir. Hele, bahsettiğimiz bir çocuğun hayatıysa ona, sayfalara baktığında harfleri değil, gökyüzünü görmeyi öğretebiliriz. Belki kaybettiklerini ona getiremeyiz ama o küçücük çocuğun, bir kitabın sayfalarında kendisini bulmasına ve ayakta kalmasına yardımcı olabiliriz.

  • HANGİ ADRESE YOLLAYALIM KİTAPLARIMIZI?

Kitapları yollayacağınız adres: Gökyüzü Kütüphanesi - Şehit Nihat Bey Cad. No 247 D.10 Mithatpaşa Mah. Küçükyalı/Konak/İzmir

  • BİR KİTAP BİLE OLSA GÖNDEREBİLİR MİYİZ? YOKSA AYIP MI OLUR?

Tabii ki bir kitap bile olsa gönderebilirsiniz. Damlaya damlaya göl olur, biz gökyüzü yapacağız birlikte :) Herkesin kendi imkanları ölçüsünde katkıda bulunacağı bir kampanya bu. 

  • KAMPANYA NE KADAR SÜRECEK? KİTAP GÖNDERMEK İÇİN NE KADAR SÜREMİZ VAR?

Kitapların toplanması, düzenlemelerin yapılması zaman alacağından biz üç ay gibi bir süre düşündük.  Süremiz çok uzun, bu ay olmazsa önümüzdeki ay da gönderebilirsiniz :)

  • KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM?

Kampanya hakkında bilgileri notlarım bölümünde bulabilirsiniz. Eğer aklınıza takılan sorular olursa mesajlarım bölümünden ya da gokyuzukutuphanesi@gmail.com adresinden bize maille ulaşabilirsiniz.

  • KÜTÜPHANELERİN YERLEŞTİRİLME AŞAMASINA BİZ DE KATILABİLİR MİYİZ?

Elbette :) Hatta çok çok mutlu oluruz! Kütüphanelerimizi kendi ellerinizle yerleştirmek istiyorsanız bize gokyuzukutuphanesi@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi mail atmanız yeterli. O günler geldiğinde biz size mutlaka haber vereceğiz :)

  • TEST KİTABI YOLLAYABİLİR MİYİZ?

Bununla ilgili oradaki müdürlerle ve öğretmenlerle görüşüp en kısa zamanda size cevap vereceğiz. Biz ilk etapta hikaye ve roman olarak düşünmüştük ama ihtiyaç varsa neden olmasın?

  • KİTAP GÖNDERMEK İSTİYORUM AMA EVİMDE HİÇ ÇOCUKLARA UYGUN KİTAP YOK? PARASINI GÖNDERSEM?

Kesinlikle para kabul etmiyoruz ama online kitap sitelerinden çocuk kitabı alıp teslimat adresine adresimizi yazıp gönderebilirsiniz. Çocuk kitaplarının fiyatları çok uygun ve sizi zorlamayacak bir miktarla bile bir sürü kitap alabilirsiniz :) 

  • HANGİ YAŞ ARALIĞINDA YA DA HANGİ TÜRLERDE KİTAP YOLLAYALIM?

Asıl ihtiyacımız olan kitaplar 10-16 yaş aralığına uygun çocuk kitapları ancak yetişkinlere uygun kitapları da gönderebilirsiniz. Kütüphanelerde ailelere özel bir raf yapmamız ve onları anne ve babalara sunmamız da olası.

Kitapseverler, yayınevleri, kitapçılar, sahaflar, öğrenciler, bloggerlar ve hatta en son dokunduğu kitap Cin Ali olanlar! Şimdi destek zamanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0