Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
12 Burcun Yatkın Olduğu Psikolojik Rahatsızlıkları Okuyunca Çok Şaşıracaksınız

etiket 12 Burcun Yatkın Olduğu Psikolojik Rahatsızlıkları Okuyunca Çok Şaşıracaksınız

coptron
15.11.2017 - 01:30

Burçların türlü türlü yorumlanma şekli vardır. Peki hangi burcun hangi rahatsızlığa daha yatkın olduğunu biliyor musunuz?

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç / Şizofreni

Koç / Şizofreni

Koç burcunun en öfkeli ve sürekli öfke patlamaları yaşayan burç olduğu tartışmasız bir gerçek. Özel bir algıları vardır ve etraflarındaki olaylara şüpheyle yaklaşırlar. Etraflarında gerçekleşen her şey onlara diğer insanlara gözüktüğünden farklı gözükür. Bazen gerçeklikten uzaklaşabilirler. Bu da onların şizofreniye daha yatkın oldukları anlamına geliyor.

Boğa / Depresyon ve Sınırda Kişilik Bozukluğu

Boğa / Depresyon ve Sınırda Kişilik Bozukluğu

Hepimiz Boğa burcunun ne kadar duygusal olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda onların nasıl bir anda sinir küpüne dönüştüğünü de biliyoruz. Duygularının üstesinden gelemedikleri zaman sinir olurlar. Bu yüzden Boğa burcu Depresyon ve Sınırsal Kişilik Bozukluğu'na daha yatkındır.

İkizler / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

İkizler / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

İkizler burcu sosyal ilişkilerindeki başarılarıyla bilinirler fakat fazla sosyal ilişki onların psikolojik olarak sıkıntıya düşmesine sebep olur. Her şeye aynı anda ilgilenme istekleri yüzünden dikkat eksikliği problemiyle karşı karşıya kalırlar. İkizler burcu Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu'na daha da yatkındır. Aynı zamanda İkizler burcu öğrenme problemleri yaşarlar.

Yengeç / Histerik Kişilik Bozukluğu

Yengeç / Histerik Kişilik Bozukluğu

Yengeç burcunun başlıca ihtiyaçları, sevgi, bulundukları ortamda kabul görmek ve birilerine bağlanmaktır. Sürekli dikkatlerin üzerinde olmasını isterler ve dikkatin üzerlerinde olmadığı ortamlarda bulunmazlar. Çok duygusallardır ve istediklerini alamadıklarında psikolojik problemlerle karşı karşıya kalabilirler. Bu sebepten Yengeç burcu Histerik Kişilik Bozukluğu'na daha yatkındır.

Aslan / Narsistik Kişilik Bozukluğu

Aslan / Narsistik Kişilik Bozukluğu

Aslan burçları çok gururlu ve kendilerini beğenen kişilerdir. En iyisini yapana kadar savaşırlar. Bazı Aslanlar'ın hedeflerine ulaşırken başkalarına verdikleri zarardan haberleri bile olmaz. bu yüzden Narsistik Kişilik Bozukluğu onlarla  bağdaştırılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak / Obsesif Kompülsif Bozukluk

Başak / Obsesif Kompülsif Bozukluk

Başak burçları çok detaycı olmalarından ötürü Obsesif Kompülsif Bozukluğa daha çok yatkınlardır.

Terazi / Bipolar Manik Depresif Bozukluk

Terazi / Bipolar Manik Depresif Bozukluk

Terazi burcu denge ve rahatlık peşinde koşar. Yaşadıkları duygusal dengesizliklerin sayısı eğer çok fazlaysa bu onları Bipolar Manik Depresif Bozukluğa iter.

Akrep / Othello Sendromu

Akrep / Othello Sendromu

Akrep burçlarında tamamlanma dürtüsü vardır ve yalnız oldukları zaman kendilerini değersiz hissederler. Fazlasıyla kıskançlardır. Bu yüzden Othello Sendromuna yakalanmaya daha yatkınlardır.

Yay / Panik Atak

Yay / Panik Atak

Yay burcu beklenmedik bir şey karşısında korkak ve gereğinden fazla endişeli olur. Bu onların hassaslığını gösterir. Bu fazla hassasiyet onları Panik Atağa yatkın olarak göstermemize sebep olur.

Oğlak / Megalomani

Oğlak / Megalomani

Oğlak burcu hayatlarındaki her şey düzende gittiği zaman en mutlu ve rahatlamış burçtur. Bazen bazı şeylere sahip olmasalar bile sahiplermiş gibi davranabilirler. Güç ve başkalarını kontrol etme dürtüleri vardır. Başka bir deyişle, Megalomanyaklardır. Megalomanya, mükemmelliyetçilik ve kendine güvenle karıştırılsa da bir kişilik bozukluğudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

Kova / Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu

Kova burcu aynı mekanda kalmayı sevmez. Her zaman başka planlar peşinde koşarlar. Bu yüzden etraflarındaki şeylere iyi odaklanamazlar. Bu odaklanamamanın sonucunda da Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu oluşur.

Balık / Histriyonik Kişilik Bozukluğu

Balık / Histriyonik Kişilik Bozukluğu

Balık burcu çok hassastır ve başkalarının kendileri hakkında düşündüklerini kafalarına çok takarlar. Ortamdaki dikkatin üzerlerinde olmasını severler. Bu yüzden Histriyonik Kişilik Bozukluğu hastalığına uygun belirtileri gösterirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
85
84
50
42
38
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

şu aslanları itin götüne soktuğunuz yeter

Pasif Kullanıcı

doğum günü ne zaman?

A Barış Aydın

Hani bir ilaç var ya: Bisiktirol! Bunu icince hastalık da burç da kalmıyor.

Domalt Trump

Herkes sapık, herkes manyak, bu ne lan!?