Görüş Bildir
Haberler
Gazeteci Serdar Akinan: 'İnanamayacağınız İsimler Suriye'yi Yağmalıyor'

Gazeteci Serdar Akinan: 'İnanamayacağınız İsimler Suriye'yi Yağmalıyor'

Gazeteci Serdar Akinan, Suriye'deki sanayi tesisleri ve çeşitli tarım alanlarının Türkiye'deki tanınmış bazı kişilerce yağmalandığını öne sürdü. Akinan'a göre yağmalamada ismi geçenler arasında bir gazetenin Ankara temsilcisinin eşi ve bir bakanın kardeşi de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Akinan, KRT TV'de katıldığı programda şunları söyledi:

'Ben bir belgeselle uğraşıyorum, IŞİD belgeseli, Türkiye'ye IŞİD saldırıları gibi bir şey. 15 gündür ben bölgede, Güneydoğu'da geziyorum. Öyle şeyler konuşuluyor ki... Araziye çıkınca görüyorsun. İnanamayacağınız isimler Suriye'nin yağmalanmasında, çok ünlü bir gazetecinin eşi olduğu söyleniyor. Fabrikayı yağmalamış. Gidiyorsun, çok üst düzey bir, çok üst düzey bir adamın oğlu, PKK'nin kontrol ettiği... (Araya girilip hangi gazeteci olduğu soruluyor) Bir kadın Ankara temsilcisinin eşi, Suriye'nin yağmalanmasındaki şirketin sahibi adam ya... Bir sanayi bölgesi, insanlığa karşı suçlarda yargılanacak boyutta. Bir ülkenin bir sanayi tesisini, ya İzmit bölgesini yağmalıyorsun... Suriye'nin en önemli sanayi tesislerinin bulunduğu bölge yağmalandı. Sökülüp fabrikalar getirildi. Bu operasyonu yapan firmanın sahibinden bahsediyorum. Bunun Ankara'daki ilişkileri kim. Bunun eşi, gazeteci hanımefendi kimlerle ne kadar ilişki içinde.

'Tonlarca zeytinyağı yağmalanıyor, satılıyor'

Onu geç, petrol ticareti şu anda... Güneydoğu kaynıyor. Petrol ticareti yapılıyor Güneydoğu'da. Şu anda Suriye'nin kuzeyindeki petroller, ABD şirketleri, oradan Barzani üzerinden geliyor. Barzani'nin kontrolündeki bölgelerden petrol Türkiye'ye geliyor. Ya zeytinyağı işi var inanamazsın. Şu anda zeytin ağaçların söküp getiriyorlar. Zeytinyağı işini yapan firma bir bakanın kardeşi. Tonlarca zeytinyağı yağmalanıyor, getiriliyor satılıyor. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
87
30
8
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

islamcı teröristlere silah gönderirken bunu dünya barışı için yapmadık zaten, tecavüzlere katliamlara yağmaya en büyük desteği verdik.

Halil Değerli

Bu ülkede de "inanılan " onlarca insan vatanı yağmalıyor.... ..... Batı yakasında değişen birşey yok.. .... 🤪😠😡

Resho

Ya Allah aşkına hangi konuda iyi niyetli ya da gerçekten umurlarında ya da mazlumun hakkını savundukları için hareket ettiler.