Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Transferi Astori İle Bitirebilir

Galatasaray Transferi Astori İle Bitirebilir

Caner
20.07.2014 - 10:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Transferde şimdiye kadar genç isimler Kaan Baysal, Sinan Gümüş ve Trabzonspor’dan Olcan Adın’ı transfer eden Galatasaray asıl bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Avusturya’da yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli, Ünal Aysal’la transfer konusunda önemli bir isim konusunda anlaştı. İtalya’dan gelen haberler de bu anlaşmayı doğrularken hedefteki ismin transferinin imza aşamasına geldiği aktarıldı.

Transfer bitiyor

Galatasaray’ın devre arasından bu yana transfer listesinde bulunan yıldız defans oyuncusu Davide Astori transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dün Cagliari başkanı Tomasso Giulini’nin Astori’yi Lazio’ya satmayacağını açıklaması üzerine Galatasaraylı yöneticiler harekete geçti. Genç yıldız adayı Lucas Ontivero’yu Astori’nin forma giydiği Cagliari’ye kiralayan sarı kırmızılı yönetim bu kez aynı takımla Astori’nin transferini bitirmek için masaya oturdu.

Ontivero takas için mi kullanılacak?

Galatasaraylı yöneticilerin Ontivero’nun Cagliari’ye transferi görüşülürken İtalyan kulübünden Astori’nin durumu hakkında bilgi aldığı ve transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Cagliarili idarecilerden Astori’nin bonservisi hakkında bilgi alan Galatasaray transfer heyetinin, oyuncunun 8 milyon Euro’dan aşağı bir rakama satılamayacağı cevabını aldığı ve flaş bir teklifte bulunduğu bildirildi.

Galatasaray’ın Astori için 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyelim kalan kısmını ise sezon sonuna bırakalım dediği iddia edildi. Ontivero’nun satın alma opsiyonunu 4 milyon Euro olarak belirleyen Galatasaray’ın sezon sonunda Cagliari’nin Arjantinli futbolcuyu istemesi durumunda bonservis bedeli istemeyeceği ifade edildi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın