Görüş Bildir
Haberler
G.Saray ve Beşiktaş'ı Bekleyen Tehlike

G.Saray ve Beşiktaş'ı Bekleyen Tehlike

Fatih
03.09.2014 - 22:05

G.Saray ve Beşiktaş'ı Bekleyen Tehlike

Bu sene Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek temsilcilerimizden Galatasaray ve Beşiktaş'ı zorlu bir maç trafiği bekliyor.

Galatasaray ve Beşiktaş'ı yeni sezonda zor bir maç trafiği bekliyor. 13 Eylül-4 Ocak tarihleri arasında 15 Süper Lig karşılaşmasına çıkacak iki takım, 6 Avrupa Kupası ve 4 Türkiye Kupası mücadelesi de yapacak.

Bu dönemde 25 maç oynayacak Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldızları, ayrıca milli takımları için de ter dökecek. Bu süreçte en dikkat çeken ayrıntıysa hem Galatasaray'ın hem de Beşiktaş'ın, Avrupa Kupası maçları dönüşü Süper Lig'de deplasman karşılaşmalarına çıkacak olması.

Galatasaray geçen sene kabusu yaşadı

Sarı-kırmızılılar ilk Anderlecht maçının ardından Balıkesirspor, Arsenal sonrasında Kayseri Erciyesspor ve Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından İstanbul Başakşehir deplasmanlarında mücadele edecek.

Borussia Dortmund ile Almanya'da 4 Kasım'da karşılaşacak olan Galatasaray, sonrasında Süper Lig'de Kardemir Karabükspor maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılılar ikinci Anderlecht mücadelesi sonrası ise Gaziantepspor, TT Arena'daki Arsenal maçının ardından da Torku Konyaspor deplasmanında ter dökecek. Galatasaray geçen sezon 8 Şampiyonlar Ligi maçının ardından oynadığı 7'si deplasman 8 karşılaşmada toplam 15 puan yitirmişti.

Beşiktaş'ı da zorlu bir maç trafiği bekliyor

Beşiktaş'ın zorlu fikstürü ise 18 Eylül'deki Asteras Tripolis maçıyla başlıyor. Dönüşünde Bursaspor deplasmanına çıkacak olan siyah-beyazlılar, Tottenham maçı sonrası Balıkesirspor, Partizan'ın ardından da Kayseri Erciyesspor deplasmanlarında mücadele edecek. 6 Kasım'da Partizan'ı ağırlayacak olan Beşiktaş, 9 Kasım'da istanbul Başakşehir'e konuk olacak.

Siyah-beyazlılar ikinci Asteras Tripolis maçının ardından Kardemir Karabükspor, Tottenham maçı sonrası ise Gaziantepspor deplasmanlarında puan mücadelesi ver verecek.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın