Görüş Bildir
Haberler
Flazio ile Facebook Sayfanızı Web Sitesine Dönüştürün

Flazio ile Facebook Sayfanızı Web Sitesine Dönüştürün

Onedio Medya
27.03.2014 - 12:54 Son Güncelleme: 27.03.2014 - 13:04

Flazio ile Facebook Sayfanızı Web Sitesine Dönüştürün

Son yıllarda zaman zaman tek satır kod yazmadan ve uzun kurulum/tasarım işlemleri ile uğraşmadan web sitesi tasarlayabileceğiniz girişimleri görüyoruz. Flazio da bu girişimlerden birisi. İtalya merkezli Flazio’nun tek farkı, yayında olan Facebook sayfanızı bir web sitesine dönüştürebilecek becerisinin de bulunması.

Aslında daha çok KOBİ’lere hizmet ettiğini söyleyebileceğimiz Flazio’nun en önemli özelliği, bir küçük işletmenin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede ve yeterlilikte olması. SEO dostu bir site, farklı temalar, web tasarımdan anlamayan bir kişinin bile Flazio aracılığıyla web sitesi hazırlayabilmesi oldukça önemli.

Flazio bu kabiliyetini hazırladığı Facebook uygulaması ile de çok iyi tanıtıyor. Uygulama üzerinden Facebook sayfanızı anında bir web sitesine dönüştürerek, Facebook sayfanızdan web sitesinizi hazırlayabiliyorsunuz. Küçük işletmelerin, web sitesinden daha çok Facebook sayfasına yönelmeleri de burada etkili olmuş olabilir.

Zernike Meta Venture adlı özel sermaye fonundan 400 bin dolarlık yatırım alan Flazio’nun amacı ise global olarak bir büyüme yakalayabilmek. Yaptıkları Facebook uygulamasının İtalyancada farklı dillere çevirilmesi ve küçük işletmeler tarafından keşfedilirse başarılı olması mümkün gözüküyor.

Flazio’un gelir modeli ise üyelik sistemin dayandırılmış. Flazio ile bir web sitesi tasarladığınızda, her ay düzenli olarak bir ödemeyi Flazio’ya gerçekleştiriyorsunuz. Aylık vergiler dahil 9 Euro olan bedel, yıllık üyelik 99 Euro’dan satın alınabiliyor. Bakalım benzer bir yerli girişim görebilecek miyiz?

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/03/27/te...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Flazio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0